Verpakkingen On-Demand veilig lijmen

Nordson: Verpakkingen On-Demand veilig lijmen

Verpakkingen On-Demand veilig lijmen

Intelligente lijmtechnologieën maken e-commerce verpakkingslijnen efficiënter en betrouwbaarder. Geavanceerde smelters zoals de ProBlue® Flex met Nordson's tankless melt-on-demand technologie zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid lijm altijd beschikbaar is en de energiekosten worden verlaagd door korte opwarmtijden. De kleine hoeveelheid gesmolten lijm vermindert de thermische belasting op de lijm en beschermt zo tegen verbranding en vroegtijdige veroudering voor maximale procesbetrouwbaarheid.

Precisie lijmapplicatie

Nordson lijmsystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van e-commerce verpakkingen en duurzaamheidsvoorschriften. Dit omvat ook het zeer flexibel, nauwkeurig en betrouwbaar aanbrengen van lijm op e-commerce verpakkingen. Klanten profiteren van onze gebruiksvriendelijke en eenvoudig instelbare applicatiesystemen om hun productiematerialen op de meest efficiënte manier te gebruiken. Ons optionele kwaliteitscontrolesysteem zorgt ervoor dat u uw duurzaamheidsdoelstellingen haalt, omdat het productie van slechte kwaliteit of het gebruik van buitensporige hulpbronnen voorkomt.

Verpakkingsmachines

Automatische e-commerce verpakkingsmachines die elke verpakking aanpassen op basis van het individuele productformaat dat verpakt moet worden. Nordson applicatiesystemen kunnen gemakkelijk volledig worden geïntegreerd in deze automatische e-commerce verpakkingsmachines om de zeer nauwkeurige en betrouwbare lijmapplicatie te ondersteunen die nodig is.

Eenvoudige en veilige bediening 

Een sleutel in deze veeleisende e-commerce markt is ook een eenvoudige en veilige bediening. Het fulfill systeem is speciaal ontworpen om de lijmgranulaten automatisch van een (koude) container naar de Nordson melter te transporteren en om al het noodzakelijke contact van de operator met hoge temperatuur onderdelen te vermijden. Ook de Nordson componenten zijn ontworpen om aanrakingsveilig te zijn of kunnen worden uitgerust met optionele afdekkingen. Ons hotmeltsysteem is modulair en schaalbaar om te voldoen aan de optimale toepassingsbehoeften, maar is ook flexibel om te upgraden voor toekomstige productiebehoeften.

De ProBlue Flex is een geavanceerde technologie die zich met gebruiksgemak en eenvoud aanpast aan elke toepassing. Hij is eenvoudig te configureren om te voldoen aan de toepassingsvereisten. De beschikbare functie Melt-on-Demand™ zorgt ervoor dat het systeem op elk moment klaar is zonder de lijmkwaliteit in gevaar te brengen, omdat de temperatuurbelasting op de lijm tot een minimum wordt beperkt.

Bezoek voor meer informatie onze website.

Informatie

Wilt u meer weten over de service en het assortiment van Nordson Packaging Solutions? Neemt u dan vrijblijvend contact op via de website of via e-mail.
Artikel delen