VH Vertical Packaging presenteert House of Vertical Packaging

VH Vertical Packaging presenteerder op Empack Den Bosch 2023 diverse verpakkingsmachines.

VH Vertical Packaging presenteert House of Vertical Packaging

VH Vertical Packaging presenteerde op Empack in Den Bosch, samen met enkele geselecteerde partners, het beursconcept House of Vertical Packaging. Met het brede aanbod is het bedrijf samen met haar partners in staat complete verpakkingslijnen te leveren.

‘Producenten in de food en non-food industrie weten als geen ander dat de lat in de sector hoog ligt’, zegt Freek Jacobs van VH Vertical Packaging. ‘Efficiency en hoge uptime bij het verpakken van hun producten zijn van groot belang. Ieder product is anders en vraagt om maatwerk. Vanzelfsprekend willen zij tijdens het verpakkingsproces niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast willen ze dat het eindresultaat het liefst al hun verwachtingen overtreft. Er is behoefte aan volledige ontzorging. Say no more. Hun verpakkingsuitdaging is onze expertise.’ 
'Als machinebouwer kun je immers maar één ding echt goed doen'

Uiteenlopende producten

VH Vertical Packaging is specialist in de ontwikkeling, bouw, installatie en onderhoud van duurzame verpakkingsmachines voor het verpakken van onder andere allerlei producten, zoals  groente, fruit, vlees, snacks, snoep en noten. En ook kaas, ontbijtgranen, sauzen en non-food behoren tot de mogelijkheden. 
Partners Breedewegh, Multipond, Pi-Precision, Spimabo, Vioprint, Messer, MMF Transparant en Velteko zorgen voor diverse applicaties die benodigd zijn voor het totale verpakkingsproject. 

Veilige thuishaven

Freek Jacobs: ‘Met House of Vertical Packaging bieden we samen met onze partners een veilige haven door een project op een goede manier aan te vliegen en ervoor te zorgen dat ieder deel van de lijn door een specialist wordt gemaakt. Als machinebouwer kun je immers maar één ding echt goed doen. De samenwerking met onze partners zorgt voor meer kennis, een hogere kwaliteit, lagere kosten en 100% specialisme’. 

VH Vertical Packaging verpakkingsmachines

‘Uiteraard konden bezoekers van de Empack onze Centurion en Velteko premium verpakkingsmachines aanschouwen’, vervolgt Jacobs. ‘Maar ook onze partners lieten de beursbezoekers interessante applicaties en materialen zien voor hun verpakkingsproces. We hebben ingezoomd op respectievelijk premium formaatdelen, afwegen met een multihead weger, doseren met een vloeistofpomp en met een wormdosering, etiketteren met een ingebouwde labelunit, begassen op een unieke manier en folies voor verschillende zaktypes. House of Vertical Packaging gaat verder waar de rest stopt.’ 

VH_VerticalPackaging_Centurion

De Centurion van VH Vertical Packaging: een topper in het premium segment.

Artikel delen