Voor de hele AGF-branche de optimale verpakkingsmachine

Skillpack AGF SKIN-verpakking

Voor de hele AGF-branche de optimale verpakkingsmachine

Met de geslaagde Fruit Logistica nog vers in het geheugen brengt Skillpack graag de verpakkingsopties voor aardappelen, groente en fruit (AGF) onder de aandacht. Dankzij innovatieve technologieën en slimme samenwerkingen kan deze marktleider in verpakkingsmachines de hele AGF-branche bedienen.

Automatische lengtedetectie bij lange groenten

Om lange groenten die variëren in lengte effectief te kunnen verpakken, biedt Skillpack horizontale PFM machines waarop het LVA-systeem is geïnstalleerd. Hierdoor kan de lengte van de verpakking automatisch in real time worden aangepast op de lengte van het product.

MBP multiheadweger voor gesneden groenten

De markt van gesneden en gewassen groenten in een (sta)zak groeit als kool. Skillpack anticipeert hierop door de MBP multiheadwegertechnologie te combineren met de PFM verticale verpakkingsmachine. De MBP multiheadweger is waterbestendig, makkelijk om schoon te maken, zeer flexibel én accuraat in het afwegen van de te verpakken producten.

De tekst gaat onder de foto verder.

Skillpack MBP multiheadweger stazak groenten
Stazak voor voorgesneden groente

Automatisch invoersysteem voor fruit en groenten in tray

De tomatenwereld is een sterk voorbeeld van een branche, waarin de horizontale flowpacker voorzien van een automatisch invoersysteem niet meer is weg te denken. De trays kunnen handmatig of automatisch op het systeem worden geplaatst. Met als resultaat: een verpakking van topkwaliteit. 

Stick- en sachetpackmachine voor (knijp)fruit

Stick- en sachetverpakkingen zijn onder meer geschikt voor (knijp)fruit, sauzen en andere vloeibare producten. Skillpacks speciale FAST Packaging machine kan worden afgestemd op doseersystemen en vrijwel elk type product kan aan drie of zelfs vier zijden worden geseald. De snelheid van het verpakkingsproces is een groot voordeel. Daarnaast verbruikt de stick- en sachetpackmachine veel minder verpakkingsmateriaal en kan deze (bio)monomaterialen verwerken. Voor het leveren van kwalitatieve sachet- en stickpackmachines werkt Skillpack samen met MF Packaging

De tekst gaat onder de foto verder.

Skillpack stick- en sachetpackmachine MF Packaging
Sachetverpakking voor o.a. (knijp)fruit

Traysealers voor (zacht)fruit

Voor het verpakken van onder meer (zacht)fruit biedt Skillpack een wijde range aan traysealers: van de compacte, semi-automatische S1000 en de S2000 met inliner tot en met de CIM (continuous intelligent motion) O² 6000. 

De tekst gaat onder de foto verder.

Skillpack traysealer (zacht)fruit
Verpakking voor (zacht)fruit

SKIN-verpakkingen voor groente en fruit

Nog relatief nieuw in de AGF-branche: groente en fruit in SKIN-verpakkingen! In deze revolutionaire verpakking komt het product optimaal uit. Het lijkt bijna alsof er geen verpakking is en het product los in een schaaltje ligt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Skillpack AGF SKIN-verpakking
De revolutionaire SKIN-verpakking

Meer weten?

Wilt u meer weten over de innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen van Skillpack? Of bent u op zoek naar de optimale verpakking voor uw AGF-producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de professionals van Skillpack via 078 – 6933900 of info@skillpack.nl. Zij kijken graag met u naar de beste oplossing.

 

Artikel delen