Vouwplakken: Dé Innovatieve Verpakkingsoplossing

Vouwplakken: Dé Innovatieve Verpakkingsoplossing

Vouwplakken: Dé Innovatieve Verpakkingsoplossing

Vouwplakken is een gangbare techniek die veelvuldig wordt ingezet bij de productie van verpakkingen, waaronder kartonnen dozen. Deze methode biedt volgens De Jong Verpakking tal van voordelen. Het is het ingenieuze proces van het vouwen en stevig verlijmen van één of meerdere zijden van een verpakking. Het resultaat? Een robuuste, betrouwbare verpakking die de producten beschermt gedurende opslag en transport. 

DeJong_adv_wk50_23

 

Het toepassen van vouwplakken brengt verschillende voordelen met zich mee in verschillende sectoren:

  • E-commerce: Voor efficiënte verpakkingen in de wereld van e-commerce is vouwplakken een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing. Deze methode vereenvoudigt het montageproces van dozen, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en arbeidsbesparingen. Dit gaat hand in hand met tevreden klanten en een vermindering van retourzendingen.
  • Voedselindustrie: In de voedselindustrie beschermt vouwplakken de inhoud tegen invloeden van buitenaf, wat bijdraagt aan het behoud van versheid, hygiëne en veiligheid.
  • Farmaceutische en Medische Industrie: Voor precisie en steriliteit in de farmaceutische en medische industrie is vouwplakken de perfecte oplossing. Betrouwbare afdichtingen garanderen de integriteit van de inhoud, in lijn met strikte hygiënische en veiligheidsrichtlijnen.

Vouwplakken bij De Jong Verpakking

‘Het team van De Jong Verpakking staat klaar om diverse kartonnen verpakkingen met precisie te verlijmen, zodat uw producten de optimale bescherming en presentatie krijgen die ze verdienen. Of het nu gaat om maatwerk verpakkingen of standaardformaten, wij bieden altijd oplossingen die aan uw eisen voldoen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om direct een bestelling te plaatsen.’

📞  +31 (0)186 573 990 
📧  info@dejongverpakking.com
Artikel delen