Absolut Vodkafles met 80% gerecycled glas

Absolut Vodkafles met 80% gerecycled glas

Ardagh Glass Packaging heeft een limited edition vodkafles genaamd 'Absolut Voices' ontworpen. De fles bestaat voor 80% uit gerecycled glas.

‘Wavemakers’ van de wereld

De saffierblauwe premium fles heeft het hoogste percentage gerecycled glas van alle Absolut-producten tot nu toe. Ardagh werkte samen met Absolut en ontwerpbureau Brand Union om de fles te maken. De geluidsgolven in het ontwerp van de fles symboliseert en viert de pioniers en 'wavemakers' van de wereld.

Elin Furelid, Global Head van Absolut Portfolio & Design zei: “We worden voortdurend geïnspireerd door het idee dat de wereld een betere plek wordt als we geschillen opzij zetten en samenkomen, goede tijden delen en elkaar sterker maken. Die gedachte is waar het bij Absolut Voices om draait.”Reliëf

Maria Persson, NPD-projectmanager bij Ardagh, zei: “Het effect van de 360-graden ontwerpfunctie werd bereikt door onregelmatige cirkels te creëren met ondiep reliëf om de golven tot leven te brengen.”

“Ons productontwerpteam creëerde het gewenste effect met behulp van hun in-house gebeeldhouwde reliëftechnologie en expertise om het een levensechte kwaliteit en opvallende impact te geven.”

Bron: Ardagh Group

Artikel delen