Nieuwe Mark Andy flexopers bij Interket

Nieuwe Mark Andy flexopers bij Interket

Interket breidt uit met een Mark Andy flexopers. Het betreft de Evolution Series E5, een 6 kleuren pers met led-droging. Met die laatste optie slaan ze bij Interket, met het oog op het milieu, een nieuwe weg in.

Eind april arriveerde de drukpers bij Interket dat als sinds eind 2019 bezig was met uitbreiding en deels vervanging van het machinepark. Begin 2020 brak Covid 19 echter uit en werd besloten de aanschaf uit te stellen. Eind 2020 werd de draad weer opgepakt en werd de Mark Andy pers definitief besteld.

Flexopers in bedrijf

Na installatie van de machine volgde een trainingsweek van de operators. Inmiddels wordt de pers ingezet om klantorders te draaien.
Interket investeerde eerder in een 8 kleuren MPS UV flexo pers en twee digitale machines waaronder de snelle 6 kleuren HP Indigo 8000.
‘Het zijn mooie tijden bij Interket, met dank aan alle klanten die wij vaak al jaren achtereen mochten bedienen’, zegt sales manager Silvester Uneputty. ‘Diezelfde klanten kunnen met de nieuwe aanwinst, zo mogelijk, nóg beter bediend worden.’


De nieuwe flexopers in opbouw

Etiketten en bedrukte folie

Interket (onderdeel van de Interket Groep ) maakt zelfklevende en bedrukte folie voor retail en handel. Dat kunnen relatief eenvoudige logistieke etiketten zijn, maar ook prachtige 8 kleuren etiketten met veredeling zoals goudfolie, eventueel als multilayer voor de personal care branche of anderszins. Milieubesparende etiketten behoren eveneens tot de mogelijkheden.


De flexopers arriveert bij Interket

Artikel delen