De toekomst van verpakken: Eindloos karton

De Jong Eindloos karton

De toekomst van verpakken: Eindloos karton

In de dynamische wereld van verpakkingsmaterialen staan innovatie en ontwikkeling nooit stil. Er wordt voortdurend gezocht naar nog duurzamere en efficiëntere oplossingen voor het verpakken en verzenden van producten. Eindloos karton, ook wel bekend als continu karton of fanfold karton is een uitstekend voorbeeld van zo’n innovatie, informeert De Jong Verpakking. 

Perfect op maat

Eindloos karton is een doorlopende sheet van golfkarton, in een zigzagvouw gevouwen. Hiermee kunnen producten op maat worden verpakt en verspilde ruimte bij verzending geminimaliseerd.
‘Dit is de ideale oplossing voor bedrijven met uiteenlopende producten en verpakkingsspecificaties’, stelt het in De Lier gevestigde verpakkingsbedrijf.

DeJong.1_adv_wk42_23
Eindloos karton, een doorlopende sheet van golfkarton in zigzagvorm gevouwen.

Het proces

Met geavanceerde machines wordt automatisch voor elke bestelling een op maat gemaakte kartonnen verzenddoos geproduceerd. De machine begint met het scannen van de bestelling, snijdt het karton op maat en vouwt het rond de bestelling. Het resultaat is een stevige verpakking die perfect past bij de inhoud van de doos. Hierdoor wordt er aanzienlijk minder "lucht" verstuurd, waardoor eindloos karton een milieuvriendelijke en duurzame oplossing is. 

Eigen branding

De verzenddoos is vaak het enige fysieke contactmoment met klanten, waardoor het een krachtig branding instrument is. Eindloos karton kan op diverse manieren worden bedrukt, waardoor de dozen een unieke en herkenbare uitstraling krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

DeJong.2_adv_wk42_23eindlooskartonbedrukt

"Gewoon eindloos golfkarton" bedrukt eindloos karton van De Jong Verpakking.

De voordelen op een rij:

  • Een groenere keuze: Eindloos karton kan volledig worden vervaardigd uit gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar, waardoor het bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Optimaal ruimtegebruik: De vellen karton worden geleverd in een slim en continu zigzagpatroon, dit zorgt voor aanzienlijke ruimtebesparing bij opslag. 
  • Efficiëntere verpakkingsprocessen: Met eindloos karton hoeft u minder vaak bij te vullen. Dit leidt tot minder onderbrekingen tijdens het verpakkingsproces en een verhoogde productiviteit. 
  • Maatwerk voor uw bedrijf: Eindloos karton is verkrijgbaar in diverse formaten en diktes, waardoor het naadloos aansluit op de specifieke verpakkingsbehoeften van elk bedrijf. 
  • Verlagen van transportkosten: Dankzij een compactere vorm zijn er minder vrachtwagens nodig voor het transport, wat resulteert in aanzienlijk lagere kosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Neem contact op

‘Wilt u ontdekken hoe eindloos karton uw bedrijf kan helpen besparen op karton, opslagruimte en verzendkosten, terwijl u tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint? Neem dan contact op met De Jong Verpakking via info@dejongverpakking.com of bel naar 018-6573990. Het team staat klaar om u te voorzien van advies en helpt u graag verder.’

De Jong Verpakking: Uw partner in eindloos karton

Bij De Jong Verpakking wordt er dagelijks gewerkt aan het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen die voldoen aan de eisen van de moderne industrie. De geavanceerde productiefaciliteiten stellen het bedrijf in staat om eindloos karton op grote schaal te produceren, met behoud van de hoogste kwaliteitsnormen. Op deze manier biedt De Jong Verpakking een oplossing die niet alleen kostenbesparend is, maar direct bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Artikel delen