Duurzaam bundelen met een banderol

Bandall

Duurzaam bundelen met een banderol

Bandall toont op FachPack diversiteit en duurzame effecten met banderolleren.

 

‘80% of meer verpakkingsmateriaal reduceren vormt geen uitzondering’, zegt marketing manager Hans den Dikken. ‘Wat een klant ook wilt met banderolleren, het leidt altijd tot besparingen in materiaal, energie en arbeidstijd. De meeste toepassingen bevinden zich op het snijvlak van bundelen, labelen en sealen in zowel de food- als non-food sector.’

 

Duurzaamheid

Veel aandacht gaat uit naar duurzaamheid. Met Eco.Banding kunnen bedrijven bijvoorbeeld producten banderolleren met een banderol die voor 98% uit FSC Kraft papier bestaat. De banderol voldoet volledig aan de Franse én Europese verpakkingsrichtlijnen, waardoor deze zich uitstekend leent voor de AGF industrie. Eco.Banding wordt aangeboden in samenwerking met Speciaal drukkerij Max. Aarts.

Flexibiliteit

Ook gaat er veel aandacht naar flexibiliteit. Dat uit zich mede in de Multi-Width optie die het mogelijk maakt om meer banderolbreedtes op één machine te draaien. Optionele printtechniek waarmee variabele data, zoals houdbaarheidsdata en lotnummers, tijdens het banderolleren kan worden mee geprint, maakt het concept nog flexibeler.

FachPack Hal 5, stand 456

Artikel delen