Houweling Group weet het goed te verpakken

Houweling Group weet het goed te verpakken

Houweling Group weet het goed te verpakken

‘Het gaat niet om de verpakking maar om de inhoud’, is een bekend gezegde. Houweling Group is het daar niet helemaal mee eens. Dit bedrijf ziet inhoud en verpakking meer als een twee-eenheid. De gedachte: een goede verpakking beschermt de inhoud en zorgt dat de inhoud langer van waarde blijft. Houweling Group pakt al bijna honderd jaar - figuurlijk - klanten in, door kwaliteit te leveren. Het succesvolle bedrijf zorgt dat die klanten allerlei producten letterlijk kunnen inpakken.

Voor het ontstaan van het familiebedrijf moeten we terug naar december 1925. Cor Houweling senior uit Oudekerk aan den IJssel stapte de Kamer van Koophandel binnen. Samen met zijn zoon veroverde Cor vanaf dat moment de markt. Een kleine honderd jaar en een aantal verhuizingen en generaties verder is Houweling een kerngezond, internationaal opererend familiebedrijf met vier vestigingen in Nederland en België. Een begrip in verpakkingenland.

Aandacht voor persoon, plant en product

Het Zuid-Hollandse bedrijf blinkt uit in verpakkingsoplossingen voor bijna elke denkbare branche. Maar het bedrijf doet veel meer dan verpakkingen leveren. Het zorgt ook voor kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die de drager veilig houden. Én voor de planeet, met diensten die fossiele grondstoffen besparen, een hoofdkantoor met een dak vol zonnepanelen en middelen die plantgroei op een natuurlijke manier stimuleren. Op al haar bedrijfsonderdelen heeft Houweling de focus op duurzame en gerecyclede producten. Voor Houweling is zowel de persoon, de plant als het product koning.

Certificeringen

Houwelings map met ISO-certificaten puilt behoorlijk uit. De organisatie heeft de certificeringen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en ISO 45001:2018. Vrij vertaald wil dit zeggen dat Houweling goede kwaliteit levert, het milieu maximaal beschermt en arbeidsomstandigheden optimaliseert. Door conform deze ISO-normen te werken verbetert Houweling dagelijks de bedrijfsvoering en werken de medewerkers aan een toekomstbestendige organisatie.

Meer informatie

Kortom: samenwerken met Houweling Group is een slimme keuze. Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden als klant of collega? Kijk dan op www.houweling.com.

Artikel delen