Duurzame samenwerking met Keune Haircosmetics

Keune en Teamplast So Pure lijn

Duurzame samenwerking met Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics en Teamplast werkten opnieuw samen, ditmaal aan de So Pure productlijn. De onderscheidende werkwijze van Teamplast en de gedeelde visie van beide bedrijven op product, planeet en mens resulteren in hoogwaardige producten. 

Productontwikkeling en productie

Teamplast ontwikkelt en produceert klantspecifieke verpakkingen en gaat daarbij een stapje verder dan enkel het produceren van een dop of deksel. Het bedrijf kijkt naar de verbetermogelijkheden van het product en neemt alle stappen van de verpakkingsreis in de gehele keten onder de loep. Innovatief zijn in de productontwikkeling en duurzaamheid vanaf de eerste stap deel laten uitmaken van het totale concept, draagt bij aan het onderscheidend vermogen van Teamplast. ‘Maar waarin we écht het verschil maken, is het aanbieden van de productontwikkeling én de productie. Als producent weten we namelijk als geen ander wat technisch haalbaar is. Daardoor zijn we beter in staat om een conceptverpakking te vertalen naar daadwerkelijke productie’, vertelt Lars Weernekers, Product Development Engineer.

So Pure productlijn

Dat hier Teamplasts kracht ligt, is bij Keune Haircosmetics al geruime tijd bekend. Keune is een toonaangevend bedrijf op het gebied van luxe haarverzorgingsproducten en heeft daarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Teamplast is al sinds 1996 betrokken bij de ontwikkeling en de productie van verpakkingen voor Keune. In hun zoektocht naar een nieuwe verpakking voor de So Pure productlijn klopte Keune opnieuw bij Teamplast aan. ‘Wij vinden het een heuse eer dat wij een actieve bijdrage mogen leveren aan hun hoogwaardige producten. Keune gaat voor het maximaal haalbare resultaat voor product, planeet en mens en dat sluit perfect aan bij onze visie’, aldus Lisa Benthem, Marketing Support.

‘Keune gaat voor het maximaal haalbare resultaat voor product, planeet en mens en dat sluit perfect aan bij onze visie.’

Mooie en duurzame samenwerking

Dat Keune en Teamplast samen deze verantwoordelijkheid dragen, is misschien ook wel de basis voor hun mooie en duurzame samenwerking. Naast de gedeelde status van ‘familiebedrijf’ delen ze veel normen en waarden, waarbij verbinding centraal staat. En deze verbinding zijn Keune en Teamplast door goede samenwerking gelukkig nooit verloren. Hiermee laten de bedrijven zien dat ze samen nóg beter in staat zijn om tot prachtige resultaten te komen. De nieuwe So Pure productlijn van Keune Haircosmetics is hiervan een sterk voorbeeld!

Benieuwd naar de onderscheidende werkwijze in productontwikkeling en het duurzame hergebruik van Keunes nieuwe verpakking? Lees direct het volledige artikel!

Teamplast Keune So Pure lijn

 

Artikel delen