Duurzaamheid |
VerpakkingsManagement |
april 13, 2021
Studenten Food Innovation van de HAS Hogeschool organiseren op 20 april het landelijke online event ‘Duurzaam Verpakken’. Een van de sprekers is Mark van de Burgt van Vetipak. De rode draad is het verschil tussen waargenomen en werkelijke duurzaamheid van duurzaam verpakken.
Amber, Joes, Juul en Pien zijn vier Packaging & Design studenten van HAS Hogeschool, die betrokken zijn bij het Innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen Oss. Zij organiseren het webinar en richten zich op “Global Goal 12 Verantwoorde consumptie en productie”. De studenten nemen bezoekers mee in het verhaal over duurzaam verpakken, in het bijzonder over waargenomen en werkelijke duurzaamheid.
Amber, Joes, Juul en Pien zijn de Packaging & Design studenten van de HAS die het event organiseren.
Perceptie duurzame verpakking
Student Amber van Bakel licht de waargenomen duurzaamheid toe en vertelt over de perceptie van duurzaamheid bij de consument. De studenten hebben Mark van der Burgt, Chief Commercial Officer bij Vetipak, uitgenodigd om te vertellen over zijn visie op en ervaringen met de werkelijke duurzaamheid. Het webinar wordt muzikaal opgeluisterd door Marjolein Kooijman.