BottleCare verlengt levensduur retourfles

BottleCare verlengt levensduur retourfles

Diversey introduceert het FlesCare-programma voor herbruikbaar glazen retourflessen. Een beschermende reinigingstechnologie voorkomt volgens de producent schade, waardoor flessen langer in omloop blijven.

BottleCare is ontworpen om het uiterlijk van geretourneerde flessen te verbeteren en het rendement van de retourflessen te maximaliseren. Het programma maakt gebruik van DivoBrite Defend dat is ontwikkeld om het glas te beschermen en tegelijkertijd een reinigingskracht te leveren die gelijkwaardig is aan de meest corrosieve reinigingsmiddelen die momenteel beschikbaar zijn. De gebruikte chemie is niet op EDTA of fosfaat gebaseerd, wat zorgt voor een beter milieuprofiel.

Bestaande bottellijnen

Het additief wordt gedoseerd via conventionele doseerapparatuur die wordt gebruikt op bestaande bottellijnen. Het levert hoogwaardige reiniging en glasbescherming op - in vergelijking met conventionele additieven voor het wassen van flessen voor één of meerdere producten - en tegen een lager, zuiniger verbruik.
Het middel vermindert microverontreinigingsrisico's door het verwijderen van kalkaanslag en het actief voorkomen van residuvorming. Er is ook een verlaging van de naspoelsnelheden.


Het middel vermindert microverontreinigingsrisico's door het verwijderen van kalkaanslag en het actief voorkomen van residuvorming.

Artikel delen