Breed assortiment PCR-containers voor non-food

Breed assortiment PCR-containers voor non-food

Berry Superfos biedt verschillende van zijn bestaande en meest populaire industriële verpakkingen aan in versies die standaard 50% post-consumer gerecycled (PCR) materiaal bevatten.

Het gebruik van 50% PCR is van toepassing op de volgende productlijnen van Berry Superfos: SuperCube rechthoekig en vierkant, SuperLift, SuperFlex, PS Range, EuroFlex, Hobbock en Painttainer. Deze ruimtebesparende en gebruiksvriendelijke verpakkingsoplossingen zijn ontwikkeld voor non-foodproducten voor zowel business-to-business als voor consumenten. De PP-containers bieden tevens een monomateriaaloplossing.

Circulair

‘Door te kiezen voor een verpakkingsoplossing met PCR, draag je bij aan de ontwikkeling van de circulaire economie. Je bespaart virgin materialen en na gebruik is de verpakking geschikt om weer in de PP-recyclingstromen te komen’, zegt Uwe Zinnert, Business Development Manager bij Berry Superfos. ‘Het is een feit dat veel eindgebruikers vandaag de dag aantrekkelijk zullen vinden.’
De containers kunnen worden gedecoreerd met behulp van Berry Superfos' geavanceerde In-Mould Labeling-decoratietechniek, waarbij artworkontwerpen kunnen promoten dat de verpakking gerecycleerde inhoud bevat.


De PCR SuperLift container.

Artikel delen