Eshuis: Een duurzame toekomst maken we samen

Eshuis: Een duurzame toekomst maken we samen

Duurzaam ondernemen? Start met duurzaam verpakken ♻️

[[ADVERTORIAL]]

Het verduurzamen van een organisatie vergt een aanpassing van veel bedrijfsprocessen. Jouw fysieke product is daarin een cruciaal onderdeel.

De transformatie van een "gewone" verpakking naar een duurzame verpakking begint bij het materiaal. Weten welke stappen jij kunt zetten? Vraag gratis het "Eshuis green sample pakket" aan en ontdek de mogelijkheden met onze duurzame materialen.

Eshuis: Een duurzame toekomst maken we samen. Gratis sample pakket aanvragen

Duurzaam assortiment Eshuis:

Eshuis heeft verschillende duurzame alternatieven in huis. Het assortiment (zelfklevende) etiketten omvat bijvoorbeeld duurzame afwasbare etiketten, etiketten van gerecycled papier, afneembare etiketten, etiketten van kunststof uit restproducten van papier en biologische PE-etiketten. Verder levert Eshuis verwijderbare krimpsleeves en blijven we met onze leveranciers volop in ontwikkeling voor beter recyclebare en duurzame labels en verpakkingsmaterialen.

‘Wat de verpakkingsvraag ook is, samen komen we tot een duurzaam alternatief.’

De markt wil verduurzamen, de vraag naar duurzame verpakkingsmaterialen en verpakkingen groeit. Dit heeft deels te maken met het beleid van grotere retailers: die hebben zich ten doel gesteld binnen een aantal jaren beter recyclebare producten te verkopen. Eshuis heeft een groot aantal klanten die actief zijn in het retailkanaal.

‘Wij proberen onze klanten proactief te begeleiden in het maken van duurzamere keuzes als het gaat om hun verpakking. Dat doen we onder meer door persoonlijke begeleiding, het versturen van sample-pakketten en informatiemateriaal, maar ook door laagdrempelige kennisevents te organiseren’, vertelt Martina Fidder, sales manager en duurzaamheidsspecialist bij het bedrijf.

Benieuwd naar onze alternatieven?

Vraag hier het gratis sample pakket aan.

Artikel delen