Polymark: ‘Duurzame verpakking voor textielsector’

Polymark: ‘Duurzame verpakking voor textielsector’

Polymark, leverancier van apparatuur voor wasserij, stomerij en kledingbeheer, introduceert “Natuurlijk Verpakt”. Dit is een 100% plasticvrije verpakking voor hangende kleding en laken- en handdoekpakketten.

Vraag hier een proefabonnement aan op VerpakkingsManagement. Voor € 25,- ontvangt u 3 edities van hét vakblad voor de verpakkingsindustrie.

De “Natuurlijk Verpakt”-verpakking is een groene optie voor de reguliere plastic hoezen. Hiermee verduurzaamt het bedrijf in Nieuwegein haar dienstverlening aan onder andere zorg- en foodinstellingen, hotels en restaurants.


Polymark introduceert “Natuurlijk Verpakt”. Deze plasticvrije, biologische verpakking  is een groen alternatief voor o.a. reguliere kledinghoezen.
Polymark introduceert “Natuurlijk Verpakt”. Deze plasticvrije, biologische verpakking is een groen alternatief voor o.a. reguliere kledinghoezen.

Natuurlijke materialen

Het materiaal van “Natuurlijk Verpakt” is volledig afkomstig van de maisplant.

Polymark: ‘De voordelen van deze 100% natuurlijke verpakking zijn biologisch afbreekbaar, volledig natuurlijk composteerbaar, biedt bescherming tegen vuil en regen en draagt bij aan het behoud van onze aarde. Het materiaal is geurloos, transparant met gft-logo en is eenvoudig te gebruiken op veel automatische verpakkingssystemen.’

Artikel delen