‘Prestaties en duurzaamheid zorgen voor tevreden SOMIC-klanten’

‘Prestaties en duurzaamheid zorgen voor tevreden SOMIC-klanten’

SOMIC toonde op Fachpack diverse zaken voor de verduurzaming van hun verpakkingsmachines. Zuinig energieverbruik bijvoorbeeld, via een intelligent elektronisch besturingssysteem is standaard over het hele machineportfolio doorgevoerd.

‘Ergonomie wordt bij SOMIC ook beschouwd als een fundamenteel ontwerpfunctie. Een verantwoorde werkhouding is overal gegarandeerd, zowel bij het bedienen van de machines als bij het wisselen van formaten’, aldus sales directeur Ralf Jaeckel.

Duurzaamheid

‘Het onderwerp duurzaamheid staat bij ons centraal, zoals in lijn met onze klanten uit de food-, petfood- en non-foodsector’, vervolgt Ralf Jaeckel. ‘Alle discussies op de beurs toonden aan dat een hoge machinebetrouwbaarheid in combinatie met beheersbare bedrijfskosten een absoluut criterium is voor succes. Een speciaal criterium voor klanten is dat de bedrijfskosten van SOMIC-machines meestal minder dan één procent van de aankoopkosten zijn. Met deze betrouwbaarheid en eco-efficiëntie scoren we punten in de markt - en natuurlijk dragen wij op onze beurt bij aan duurzaamheid in de productie-installaties van onze klanten.’


Zuinig energieverbruik is bij Somic via een intelligent elektronisch besturingssysteem standaard over het hele machineportfolio doorgevoerd.

Artikel delen