Whitepaper Duurzaam verpakken met papier

Whitepaper Duurzaam verpakken met papier

Als het om recycling gaat dan beschouwen wij de Nederlander als ‘gevorderde’ in het verzamelen van oud papier. In veel gemeentes kent men de blauwe container, en mocht je het daar niet meer in kwijt kunnen dan vind je altijd wel ergens in de buurt een ondergrondse verzamelcontainer voor papier en karton.

Dit is een artikel van onze partner FROMM.

Voor een bedrijf kan dit een goed argument zijn om voor papier te kiezen in het verpakkingsbeleid. FROMM sluit graag aan bij een vergevorderd recyclebeleid. Dat is voor het bedrijf een belangrijke reden geweest om zich ook te gaan specialiseren in papier.


FROMM heeft daarom flink geïnnoveerd in papier als beschermend opvulmateriaal en in dit proces heeft het bedrijf dan ook veel kennis opgedaan. Deze kennis delen ze graag met je in een nieuwe whitepaper. Interessant voor iedereen die streeft naar een milieuvriendelijk verpakkingsproces met recyclebaar (en gerecycled) papier.

Wat kun je zoal verwachten in dit Whitepaper?

  • Het belang van papier recyclen
  • Je leert iets over de recyclebaarheid van papier
  • Inzicht in de kringloop van papier en hoe verpakkingsmateriaal daar aansluiting in vindt
  • Op welke manier papier beschouwd kan worden als een grondstof
  • Hoe je het verpakken met papier kunt integreren in jouw bedrijf Op welke manier je bijdraagt aan de uitpakbeleving van je klant
  • Effectieve verpakkingsmethodieken met minimalistisch verbruik

Download de whitepaper

Artikel delen