Topa introduceert recyclebare vershoudverpakkingen van RecyCold

Topa introduceert recyclebare vershoudverpakkingen van RecyCold tijdens Empack Mechelen 2023

Topa introduceert recyclebare vershoudverpakkingen van RecyCold

Verpakkingsfabrikant topa heeft recyclebare vershoudverpakkingen gelanceerd. De kenmerken van RecyCold climaliner en RecyCold cool packs worden onderstaand benoemd.

RecyCold climaliner:

Duurzame bescherming van temperatuurgevoelige artikelen tijdens het transport.

Als voedingsmiddelen en dranken gekoeld moeten aankomen, is een goede isolerende verpakking nodig. Dankzij de isolerende kracht van papier beschermt RecyCold climaliner temperatuur-gevoelige artikelen tijdens het transport. 

RecyCold climaliner: zorgt voor minder afval

RecyCold climaliner bestaat voor meer dan 98,5% uit papier en is daarmee recyclebaar, hernieuwbaar en afbreekbaar. 

RecyCold climaliner: leidt tot minder kosten

Dun papieren verpakkingsmateriaal waarborgt een optimale benutting van de doosinhoud en flexibiliteit bij het gebruik van verschillende maten verpakkingen.

RecyCold cool packs:

De op water gebaseerde koelgel houdt producten koel tijdens ongeconditioneerd transport. RecyCold cool packs zijn speciaal gemaakt voor producten die tijdens ongeconditioneerd transport gekoeld moeten worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten.  

Recyclebare RecyCold cool packs: houden temperaturen constant laag 

RecyCold cool packs hebben een vriespunt van -2°C en kunnen temperaturen constant houden voor zowel gekoelde (tussen 2 en 8°C) als bevroren (onder 0°C) producten. Zowel het product als de inkt zijn geschikt voor indirect contact met levensmiddelen.

RecyCold cool pack: duurzaam

Het papieren cool pack kan worden hergebruikt door consumenten of de inhoud kan worden weggegooid in de gootsteen, tuin of biobak. En na het weggooien van de inhoud kan het papieren zakje verwerkt worden in de reguliere recyclingstroom.

Meer informatie

‘Wilt u meer weten over de vershoudverpakkingen RecyCold climaliner of RecyCold cool packs? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op +31 252 245 200 of mail naar info@topa.nl.’
Artikel delen