Recyclebare verpakking van Quadpack bevat airless-technologie

Recyclebare verpakking van Quadpack bevat airless-technologie

Recyclebare verpakking van Quadpack bevat airless-technologie

Ultra Solo is het jongste lid van Quadpacks airless-assortiment. De verpakking van polyethyleen (PE) is ook voorzien van een metaalvrije pomp, zodat de hele verpakkingsoplossing is gemaakt van recyclebaar materiaal. Aldus de verpakkingsproducent.Enkelwandige verpakking

De enkelwandige verpakking van PE-materiaal heeft een minimalistisch, strak ontwerp, waardoor een hoogglansafwerking mogelijk is. Ook de verscheidenheid aan decoratie-opties maken het aanpasbaar aan merkidentiteiten, claimt de onderneming.

Dosering

Airless-technologie zorgt ervoor dat de dosering precies 0,15 cc per keer is, ongeacht de uitgeoefende druk. Het afgesloten geheel beschermt de formule tegen verontreiniging van buitenaf, waardoor er minder kunstmatige conserveringsmiddelen nodig zijn. 

Recyclebaar

Alle componenten van de Ultra Solo-verpakking - dop, pompmotor, actuator en fles - zijn volgens Quadpack van PE. Als zodanig is het hele product 100% recyclebaar, gecertificeerd door het Europese beoordelingsinstituut cyclos-HTP (certificering onder meer geldig voor Nederland).

Quadpack lanceert Ultra Solo, een verpakking van mono-materiaal met airless technologie

<Foto’s Quadpack)

Artikel delen