Baanbrekende papierproducent wint Packaging Start-up Awards

Releaf Paper: Baanbrekende papierproducent wint Packaging Start-up Awards

Baanbrekende papierproducent wint Packaging Start-up Awards

Releaf Paper, producent van papier van afgevallen bladeren, is winnaar in de categorie Alternatieve Materialen bij de Packaging Start-up Awards 2023 van ThePackHub.

 

 

ThePackHub Inaugural Packaging Start-up Awards 2023 werd op vrijdag 22 september georganiseerd als onderdeel van de London Packaging Week.

‘Deze prestigieuze onderscheiding erkent onze toewijding aan het revolutioneren van verpakkingsmaterialen’

Jury

De 94 inzendingen verdeeld over zes categorieën - Alternatieve Materialen, Connected Packaging, Meer Functionaliteit, Online, Hervullen en Hergebruiken en Afvalvermindering - zijn beoordeeld door een jury bestaande uit 15 merkeigenaren en retailers uit de verpakkingsindustrie.

Streven naar duurzame oplossingen

‘De overwinning van Releaf Paper in genoemde categorie onderstreept onze status als de eerste wereldwijde producent van papier afkomstig van afgevallen bladeren’, aldus Valentyn Frechka, CTO en medeoprichter van Releaf Paper. ‘Deze prestigieuze onderscheiding erkent onze toewijding aan het revolutioneren van verpakkingsmaterialen en ons niet-aflatend streven naar duurzame oplossingen die het industriële landschap opnieuw vormgeven.’

Change_Releaf.2

 

 

Over Releaf Paper

Releaf Paper is fabrikant van papier en verpakkingen van gevallen bladeren met productie in Oekraïne en met hoofdkantoor in Frankrijk. Releaf Paper startte de productie tijdens de covid-pandemie en maakte een stap om duurzame verpakkingen in Europa te exporteren tijdens de oorlog in Oekraïne in 2022. De belangrijkste productielocatie bevindt zich in Loetsk (Oekraïne). De huidige capaciteit is 10.000 ton papier per jaar.
Artikel delen