DS Smith lanceert ePack-webshop ook in Nederland

DS Smith lanceert haar ePack-webshop nu ook in Nederland

DS Smith lanceert ePack-webshop ook in Nederland

Sinds kort is het ook in Nederland mogelijk om 100% recyclebare en plasticvrije verzendverpakkingen online te bestellen via DS Smiths e-commerce platform ePack.

Met dit nieuwe platform kunnen bedrijven hun 100% recyclebare verpakkingen, gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, online kopen. Het platform is ontwikkeld om een flexibele, gemakkelijke en snelle service te bieden aan kleine en middelgrote ondernemingen.

DS Smith: ‘ondersteuning mkb’

Het verpakkingsbedrijf richt zich met ePack op het ondersteunen van de wat kleinere bedrijven die op zoek zijn naar duurzame standaardverpakkingen uit voorraad.DSSmith_ePack.1
‘De juiste verpakking zorgt vaak voor een betere consumentenervaring en kan kosten voor materiaal, transport en schade beperken’, aldus DS Smith.

'De vraag naar duurzamere e-commerce verpakkingen blijft sterk'

Verpakkingen van hernieuwbare bronnen

De webshop moet de milieu-impact van verpakkingen helpen verkleinen. Het aanbod van de webshop bestaat uit verpakkingen die voor 100% uit hernieuwbare bronnen zijn gemaakt. Daarbij zijn er verschillende alternatieven beschikbaar voor verpakkingen die normaal gesproken van plastic worden gemaakt. DS Smith heeft wereldwijd 700 designers in dienst die slimme en duurzame verpakkingsoplossingen ontwerpen voor onder meer het reduceren van lege ruimtes, en het verlagen van kosten door order picking te vereenvoudigen en efficiency van inpakmachines te verhogen, stelt de onderneming.

E-commerce diensten

Hiddo van de Ven, sales, marketing & innovation director Benelux bij DS Smith: ‘De manier waarop we leven en winkelen is de laatste jaren drastisch veranderd en de vraag naar duurzamere e-commerce verpakkingen blijft sterk. Naast de productie van golfkartonnen verzendverpakkingen heeft DS Smith voor de grotere spelers in de e-commerce al diverse diensten opgezet waarmee verpakkingen getest en geoptimaliseerd kunnen worden. Met het ePack-platform kunnen we nu ook het midden- en kleinbedrijf bedienen met de mogelijkheid om diverse producten van tapes, postzakken en opvulmateriaal tot en met een breed assortiment van golfkartonnen dozen op één plek te bestellen.’

Andere artikelen van DS Smith

Artikel delen