Mis het niet: extra kaarten voor uitreiking NL Packaging Awards

NL Packaging Awards (NLPA): Extra kaarten beschikbaar

Mis het niet: extra kaarten voor uitreiking NL Packaging Awards

Op 26 juni vindt in Laren de feestelijke uitreiking plaats van de prestigieuze NL Packaging Awards (NLPA), dé prijs voor designers en verpakkingsbedrijven. U kunt er ook bij zijn, want er zijn nog enkele extra kaarten beschikbaar.

Extra NLPA-kaarten

Wilt u ook aanwezig zijn bij hét evenement voor de Nederlandse design- en verpakkingswereld, wees er dan snel bij, want er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Deze kunnen online worden besteld, maar wacht niet te lang, want op is ook echt op. De kaarten kosten € 55,--/stuk, exclusief btw.

6e editie

VerpakkingsManagement organiseert al weer voor de zesde keer de NLPA. Ook dit jaar was het voor de 47 juryleden geen sinecure om de 110 inzendingen te beoordelen en nominaties toe te wijzen. Op maandagmiddag 26 juni zal in het Singer Theater in Laren bekend worden gemaakt welke genomineerde verpakkingen in 12 verschillende categorieën de felbegeerde NL Packaging Award in ontvangst mogen nemen.

NLPA-uitreiking

De inloop is vanaf 13.00 uur waar alle aanwezigen met een drankje worden verwelkomd. De uitreiking, waarvan de presentatie in handen is van Jort Kelder, begint om 14.00 uur en wordt rond 15.45 tot ca. 17.45 uur afgesloten met een netwerkborrel.
 
Het NLPA-team heet u graag welkom op 26 juni!

Kaarten bestellen

Artikel delen