Bangma Verpakking logo

Bangma Verpakking

Bangma Verpakking is totaalleverancier van verpakkingen en verpakkingsconcepten op maat. Onze specialisatie ligt bij golfkarton, vouwkarton en massief karton. Bangma Verpakking realiseert verpakkingsoplossingen voor bedrijven in de sectoren AGF, Retail Food, E-commerce en Industrie. Vanuit ons magazijn in Dronten kunnen wij dit assortiment uit vaste voorraad leveren.

Over Bangma Verpakking

Bangma Verpakking is de one-stop-shop voor (golf)kartonnen verpakkingen en innovatieve verpakkingsconcepten op maat. Voor iedere verpakkingsbehoefte bieden wij een oplossing, waarbij wij het proces van begin tot eind verzorgen. We zijn gespecialiseerd in verpakkingen van golfkarton, vouwkarton en massief karton. Met bijna 50 jaar ervaring hebben wij de expertise in huis om een totaalpakket aan te bieden, van productverpakking tot aan verzendverpakking en alle producten die daarbij horen op het gebied van opvullen, beschermen en sluiten. Met onze passie voor verpakkingsmaterialen realiseren we verpakkingsoplossingen op maat voor bedrijven in de sectoren AGF, Retail Food, E-commerce en Industrie.

Een verpakking op maat

Voor advies over het juiste formaat, de verschillende druktechnieken en (geautomatiseerde) verpakkingsoplossingen kun je bij ons terecht. Daarnaast denken we graag mee over de integratie van opvulmaterialen en beschermingssystemen in het verpakkingsproces. Of het nu gaat om een Amerikaanse vouwdoos voor één artikel of een serie verzenddozen die naadloos moeten aansluiten in het logistieke proces rondom orderverwerking. Voor iedere verpakkingsbehoefte bieden wij een oplossing.

Ruim assortiment aan vaste formaten

Onze passie voor kartonnen verpakkingen heeft ertoe geleid dat we ook een uitgebreid basisassortiment hebben ontwikkeld van kartonnen dozen en papieren verzendzakken in vaste formaten. Als aanvulling daarop bieden we artikelen ten behoeve van de opvulling en bescherming van het product.

Waar staan we voor?

Wij selecteren continu de beste verpakking afgestemd op de wensen van de klant en met een team van 60 mensen werken we iedere dag aan het leveren van de beste kwaliteit, kennis, gemak, continuïteit en flexibiliteit.

Kwaliteit:

We leveren maatwerk en realiseren iedere gewenste verpakking met bedrukking en in ieder gewenst formaat. Met een BRC licentie, FRC certificering en Ecovadis garanderen wij de beste kwaliteit in al onze producten en diensten.

Kennis:

Met bijna 50 jaar ervaring zijn we specialist in verpakkingen in golfkarton, vouwkarton en massief karton. Ons team van verpakkingsspecialisten bedenkt graag een geschikte product- en verzendverpakkingen. Hierbij wordt aan alle logistieke uitdagingen gedacht, van efficiëntie in de keten tot aan inpakgemak en uitpakbeleving voor de eindgebruiker.

Gemak:

Het proces tot het selecteren van de beste verpakking beheren wij van begin tot eind zelf. Met ruim 20.000 m² aan magazijn kunnen wij klantspecifieke producten bij ons op voorraad leggen. Met het eigen wagenpark rijden we dagelijks door heel Nederland en bieden daarmee flexibele en snelle leveringsmogelijkheden.

Continuïteit:

Een relatie gaan we aan voor de lange termijn. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met een verkoop binnendienst en buitendienst die ervoor zorgen dat alle klanten bediend worden.

Flexibiliteit:

Bij ons kunnen bedrijven terecht voor kleine en grotere oplagen. Kleine aantallen zonder bedrukking produceren wij in eigen beheer, op onze sheetplant, in Dronten. Voor grotere oplagen hebben wij een uitgebreid netwerk aan inkoopmogelijkheden en kunnen daardoor scherp en bij de juiste fabrikant grotere oplagen realiseren.

Wij dagen je uit om jouw verpakkingsvraagstuk bij ons neer te leggen. Want jouw verpakking, is onze expertise

Bekijk ook deze video van Bangma Verpakking

 

 

Ga naar de website van Bangma Verpakking