Hoe Bangma Verpakking voor dagelijkse reuring tijdens het WK zorgde

Mohamed van Vista is blij met zijn nieuwe voetbaltafel

Hoe Bangma Verpakking voor dagelijkse reuring tijdens het WK zorgde

Bangma Verpakking heeft afgelopen najaar voor een extra spannend WK toernooi gezorgd. Meer dan 200 klanten namen deel aan de door Bangma georganiseerde voetbalpool, waar meerdere prijzen te winnen waren. De hoofdprijs: een gepersonaliseerde voetbaltafel voor de kantoorafdeling.

Recent werd de prijs overhandigd aan de blije winnaar, Mohamed van Vista. Op LinkedIn schrijft hij “Deze schitterende customized voetbaltafel is eindelijk binnen. Net als voetbal een teamsport is, ervaarde ik deze overwinning als iets wat ik samen met het hele Vistaprint team heb behaald”.

Liesbeth Broekhuizen van Bangma vertelt dat het er inderdaad fanatiek aan toeging bij de deelnemers: “Het was voor ons als leverancier mooi om te zien hoe enthousiast en actief onze klanten mee hebben gespeeld met deze actie. Er onderstond een onderlinge competitie. We hebben veel reacties en foto’s gekregen van klanten en iedere dag waren mensen ermee bezig.”

Het enthousiaste berichtje van Mohamed op LinkedIn is een mooie afsluiter volgens Broekhuizen. “Hoe blij ze zijn met de prijs, daar doen we het natuurlijk voor!”

Artikel delen