Korthofah BV

Opgericht in 1926 in Amsterdam en zelf fabrikant van codeer en merkapparatuur sinds 1958. Door onze lange geschiedenis hebben wij de hele evolutie van het merken en coderen vanaf het begin meegemaakt.

Over Korthofah BV 

Opgericht in 1926 in Amsterdam en zelf fabrikant van codeer en merkapparatuur sinds 1958. Door onze lange geschiedenis hebben wij de hele evolutie van het merken en coderen vanaf het begin meegemaakt. Ook onze apparatuur evolueerde hierbij uiteraard mee. Van de mechanische stempelmachines van toen, tot de netwerk aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters van nu. Hierbij hebben kwaliteit, innovatie en uitstekende service altijd voorop gestaan.

Tot op de dag van vandaag zijn wij nog altijd een 100% Hollands familiebedrijf. Inmiddels worden wij in meer dan 50 landen vertegenwoordigd, en hebben wij naast onze hoofdvestiging in Katwijk eigen dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, de Antillen en Chili.

Totaaloplossingen op maat, standaard leverbaar uit voorraad

Waar voorheen printers op zichzelf stonden zijn ze nu slechts een onderdeel van de klantgerichte totaaloplossing. Software, naadloze integratie en aansturing zijn net zo belangrijk. Door onze unieke positie als fabrikant, met meer dan een halve eeuw ervaring zijn wij in staat om verder te gaan dan het “slechts” leveren van apparatuur. Door modulair te werken kunnen wij zowel hardware als software in-house naar elke codeerwens configureren. Hierdoor hebben onze klanten maar één aanspreekpunt en kunnen wij maatwerk totaaloplossingen bieden, maar dan met de snelheid, prijs en betrouwbaarheid van een standaard pakket.

Meer informatie over Korthofah BV