Leuze logo

Leuze Electronic BV

Met nieuwsgierigheid en daadkracht zijn de Sensor People van Leuze al meer dan 50 jaar de pioniers voor technologische mijlpalen in de industriële automatisering. Hun drive is het succes van hun klanten.

Over Leuze Electronic BV

Met nieuwsgierigheid en daadkracht zijn de Sensor People van Leuze al meer dan 50 jaar de pioniers voor technologische mijlpalen in de industriële automatisering. Hun drive is het succes van hun klanten. Tot het portfolio van Leuze behoren schakelende en metende sensoren, identificatiesystemen, oplossingen voor beeldverwerking en datatransmissie, evenals componenten en systemen voor de arbeidsveiligheid. De focus bij de werkzaamheden ligt bij de sectoren interne logistiek en verpakkingsindustrie, gereedschapmachines, de automobielindustrie evenals de laboratoriumautomatisering.

Leuze is in 1963 opgericht in de hoofdvestiging in Owen/Teck, Zuid-Duitsland. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 1200 Sensor People, die met veel ervaring en het grootste engagement zorgen dat hun klanten in een innoverende industrie altijd succesvol zijn – via de technische competentiecentra of in een van de 20 verkoopkantoren, met ondersteuning van meer dan 40 internationale distributeurs.

Meer informatie over Leuze Electronic BV