Tegra pand
Tegra wegen etiketteren automatiseren

Tegra Systems

Het team van Tegra Systems in Andijk versnelt en optimaliseert dagelijks het productieproces van diverse productiebedrijven. Of het nu gaat om wegen, etiketteren, automatiseren of het bouwen van een complete productielijn op maat; onze ingenieurs denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Dit is Tegra Systems

Achter elk labeltje op de bonenpot in de supermarkt zit een heel verhaal. En daar speelt Tegra Systems in Andijk ook een belangrijke rol in. Wij zijn namelijk leverancier, importeur en producent van industriële weeg- en etiketteerapparatuur. Maatwerk én jarenlange ervaring zijn daarbij key!  

Tegra Systems is in 2003 opgericht en zo’n vier jaar later werden de eerste stappen in de voedingsmiddelen-, cosmetische- en farmaceutische industrie gezet met weeg- en etiketteerapparatuur. Anno nu is Tegra Systems een bekende naam op dit gebied. Dagelijks leveren we maatwerkoplossingen in de secundaire sector, maar ook in de logistiek en de land- en tuinbouw hebben we een grote naamsbekendheid opgebouwd. Ons team van specialisten staan klanten van ontwerp tot en met installatie bij. 

Het is onze taak om iedere klant het juiste advies te geven en mee te denken over hoe bestaande machines nog efficiënter kunnen worden ingezet. Daarom gaan wij persoonlijk langs bij onze klanten, want door te luisteren en te sparren kun je het juiste aanbieden. Dat doen we bijvoorbeeld door flexibele weeg- en etiketteersystemen in te zetten, zodat klanten in de land- en tuinbouwindustrie met een druk op de knop kunnen sorteren op grootte, kunnen etiketteren op gewicht, het voorraad beheer doen en orders verwerken.  

Kortom; onze systemen voorzien alle producten van de nodige informatie. Razendsnel en doelgericht. Er zijn ontelbare soorten verpakkingen, dus zijn er verschillende etiketteersystemen.  

Service! 

Goede service is onmisbaar, Tegra Systems staat garant voor een goede werking van uw weeg & etiketteer apparatuur. Via onze eigen service dienst bent u verzekerd van een korte downtime en goed onderhoudt. Snelle response en goede service staat bij ons voorop.  

Zullen we even sparren welke oplossing voor u zou kunnen werken? Neem vrijblijvend contact met ons

Meer informatie over Tegra Systems