De Koningh: Bedruk zelf uw folieverpakkingen op rol in full colour!

DeKoningh-printer-folieverpakkingen

De Koningh: Bedruk zelf uw folieverpakkingen op rol in full colour!

Voor producenten met uiteenlopende foliedesigns en kleine tot middelgrote printvolumes is het lastig om zelf full colour folieverpakkingen te maken. Met de unieke Afinia FP-230 Flex Pack Printer van De Koningh is dit wel mogelijk. Hiermee kunt u zelf folieverpakkingen op rol, zoals sachets, flowpacks en buisfolie, volledig in kleur printen en zelfs lamineren. De Afinia kleurenprinter biedt u de nodige flexibiliteit. In een handomdraai maakt u zelf uw unieke full colour folieverpakkingen in iedere gewenste oplage!

Perfecte full colour print

De Afinia kleurenprinter voor folieverpakkingen heeft een resolutie van maar liefst 1.600 dpi. Daarmee krijgt iedere folierol tot 230 millimeter breed een superieure kleurenprint. Dit gaat ook nog eens razendsnel tot een maximale printsnelheid van 18 meter per minuut. U kunt de printdesigns eenvoudig opslaan en snel selecteren via het touchscreen. Zeer gebruiksvriendelijk dus voor producenten met verschillende foliedesigns en kleine tot middelgrote oplagen.

'Zelf folieverpakkingen op rol in full colour bedrukken was nog nooit zo simpel'

Zelf lamineren en bijsnijden

De Afinia FP-230 Flex Pack Printer maakt gebruik van inkten op waterbasis. Na het printen kunt u de folieverpakkingen direct inline lamineren. Dankzij deze combinatie is de Afinia kleurenprinter ook zeer geschikt voor voedselverpakkingen. Daarnaast wordt iedere geprinte folierol op de perfecte breedte bijgesneden met behulp van twee roterende messen.

Wilt u meer informatie?

Zelf folieverpakkingen op rol in full colour bedrukken was nog nooit zo simpel! Wilt u hier meer over weten? Onze productspecialisten op het gebied van kleurenprinters adviseren u graag. 

Artikel delen