Neroco presenteert innovatieve oplossingen op Empack

Neroco presenteert innovatieve oplossingen op Empack

Neroco presenteert innovatieve oplossingen op Empack

Neroco is met stand H109 vertegenwoordigd op Empack 2024 in Gorinchem. Dit evenement staat van 9 tot en met 11 april op de beursagenda. De onderneming demonstreert tijdens dit driedaagse evenement haar innovatieve oplossingen voor niet-destructieve lekdetectie.

 

Het betreft de Contura S-Serie lekdetector voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie die volgens Neroco klanten voordelen biedt, zoals veiligheid en hygiëne, tijd- en kostenefficiëntie, bescherming van het merk en reputatie, evenals het verhogen van de klanttevredenheid door het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. 

Detectors

Ook worden onder andere de nauwkeurige, robuuste en uiterst gemakkelijk te bedienen Mesutronic 07Ci metaaldetector, de Quicktron 07RH hygiënische doorvalmetaaldetector / separator met geringe inbouwmaten in samenbouw met een RO-Mag magneet aan de invoerzijde, onder de aandacht gebracht. Zo ook de zeer compacte Mesutronic ST X-ray (Röntgen apparatuur), informeert het bedrijf, actief in detectie-apparatuur.

Artikel delen