Panhuijsen presenteert een tijdbesparende verpakkingsmachine

Panhuijsen presenteert een tijdbesparende verpakkingsmachine

Panhuijsen presenteert een tijdbesparende verpakkingsmachine

De PaperPro van Panhuijsen Verpakkingen is een ware snelheidsduivel op het gebied van verpakkingsmateriaal. Michiel van Dijk, verpakkingsspecialist van Panhuijsen Verpakkingen, vertelt meer over deze verpakkingsmachine.

 

‘Ben je op zoek naar een efficiënte, maar bovenal tijdbesparende manier om opvulmateriaal te maken voor het vullen van lege ruimtes, dan is de PaperPro 100 dé juiste oplossing. Deze automatische machine is speciaal ontworpen voor gebruik binnen logistiek, e-commerce, koeriersdiensten en fysieke winkels. Bedrijven die allemaal hoge eisen stellen aan snelheid tijdens het verzendklaar maken van de goederen en een goede bescherming gedurende het transport’, aldus Michiel van Dijk, Load stability specialist bij de groothandel in verpakkingsmaterialen.

Verpakkingsmaterialen

‘De PaperPro 100 is vanwege het lage gewicht en compact formaat gemakkelijk op elke paktafel te plaatsen. De machine heeft drie uitvoerprogramma’s en is geschikt voor verschillende soorten verbruiksartikelen, waaronder Z-vouwpapier, rolpapier en honingraatpapier. Het automatisch uitvoeren en snijden zorgt ervoor dat het werk efficiënt verloopt. Bovendien kan de stand van de uitvoermond van de verpakkingsmachine eenvoudig worden aangepast om het werk gemakkelijker te maken en kan de hoogte van de standaard naar wens worden aangepast aan de hoogte van de werktafel. De standaard en een handig voetpedaal wat zorgt voor extra gebruiksgemak, zijn bij de machine inbegrepen’, vervolgt Van Dijk.

‘De machine biedt tal van voordelen, waaronder een efficiënte manier om papieren opvulmateriaal te maken en te snijden, een compact en lichtgewicht ontwerp én aanpasbare instellingen voor een ergonomische en comfortabele werkhouding. De PaperPro 100 is een geweldige aanvulling voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame machine om hun producten veilig en snel te verpakken’, sluit Van Dijk af.

Informatie

Panhuijsen Verpakkingen is een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikken zij over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau. Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van de verpakkingsspecialisten en bel 013 583 58 35.
Artikel delen