123Bedruktetape.nl: Vernieuwde site maakt online bestellen mogelijk

123bedruktetape-nieuwe-website-uitgebreider-assortiment

123Bedruktetape.nl: Vernieuwde site maakt online bestellen mogelijk

Nieuw bij 123bedruktetape.nl: Bestellingen kunnen voortaan online worden geplaatst. De kick-off gaat gepaard met een vernieuwde website en uitgebreider assortiment. Aldus eigenaresse Liselore Koole.

Koole wilde voor haar klanten het bestelproces van tape bedrukken zo eenvoudig mogelijk maken.
‘We bieden nogal wat soorten bedrukte tapes aan, bijvoorbeeld verschillende kwaliteiten, breedtes, afnames, etc. Als je daarin niet goed specificeert, zien mensen door de bomen het bos niet meer. De afgelopen jaren kreeg ik echter meer vraag naar specialistische tapes. Waar wij voornamelijk verpakkingstapes verkochten voor bijvoorbeeld kartonnen dozen, gaan we nu ook specialistische bedrukte tape verkopen.’

Uitbreiding assortiment

Nieuw in het assortiment zijn bedrukte vriezertape en ducttape, en PP Solvent tape. PP Solvent is een PP folie (Polypropeen, afgekort PP) met een solvent belijming. De kwaliteit van deze tape komt overeen met PVC, wat voorheen altijd de tape onder de tapes was. De prijs ligt daarentegen lager dan PVC. Door de schaarste van PVC is dit een mooi en betaalbaar alternatief. Zeker wanneer per jaar grote afnames tape worden verbruikt. Deze bedrukte tape is bestand tegen temperatuurschommelingen, is geschikt voor in de vriezer en buitentoepassingen.

'Waar wij voornamelijk verpakkingstapes verkochten voor bijvoorbeeld kartonnen dozen, gaan we nu ook specialistische bedrukte tape verkopen'

Ducttape op textiel basis

Ducttape is een olie- en waterbestendige zelfklevende plakband op basis van textiel. Deze bedrukte tape is zeer sterk, maar toch makkelijk met de hand in de breedterichting af te scheuren. 

Vernieuwde website

De vernieuwde website is nu nog vollediger. Klanten kunnen bijna alle denkbare kwaliteiten bestellen met bedrukkingen tot wel 6 kleuren. En het assortiment blijft zich in de toekomst uitbreiden met bijvoorbeeld bedrukte schilderstape of maskingtape.

Advies en service

‘Bij 123bedruktetape.nl kunt u terecht voor advies en service.
Door de vele materiaalverhogingen proberen we niet alleen mee te denken met wat voor u handig is, maar ook wat voordelig is voor uw organisatie’, besluit Koole.

Artikel delen