Advertorial

TPS Rental Systems introduceert de EasiFold 1210

TPS Rental Systems introduceert de EasiFold 1210

Sinds meer dan 20 jaar is TPS Rental Systems specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vouwbare IBCs met linerzakken voor het transport en opslag van vloeibare producten. Het bedrijf introduceert een nieuwe 1.000 liter vouwcontainer.

Voordelen van IBCs met linerzakken

Vouwbare IBCs met linerzakken bieden grote voordelen ten opzichte van standaard rigide IBCs.

  • Betere bescherming tegen zuurstof, vocht en kruisbesmetting – Aseptisch afvullen mogelijk.
  • Besparingen op alle transport- en opslagkosten door ruimtebesparing doordat de containers kunnen worden opgevouwen
  • Besparingen op kosten voor water en reiniging doordat de liner eenmalig wordt gebruikt.
  • Minder restproduct in de container door de speciale constructie van container en linerzak.

Vouwbare containers

TPS biedt al verschillende vouwbare containers in gegalvaniseerd of roestvrijstaal, maar ook in kunststof, allemaal in verschillende afmetingen en vulvolumes zoals 250L, 500L en 1.000L. Onlangs is het assortiment van vouwbare IBC-containers uitgebreid met de introductie in de Benelux van de nieuwe plastic TPS Easifold® 1210.


Door de toevoeging van deze 1.000L vouwcontainer, is een alternatieve container met afmeting 1.200 x 1.000mm op de markt beschikbaar gekomen, naast de bestaande 1.155 x 1.155mm plastic container.

Hiermee kan TPS nu ook klanten bedienen die dringend behoefte hebben aan plastic containers met een industriemaat afmeting. Deze container met afmeting 1.200 x 1.000mm wordt steeds meer de standaard in de industrie. De bijpassende linerzakken voor vloeibare producten kunnen ook worden geleverd, waardoor alles uit één hand komt.Kenmerken TPS Easifold 1210

De volledig recycleerbare TPS Easifold® 1210 is zeer eenvoudig te monteren en uit/in te klappen, heeft versterkte, gladde hygiënische zijpanelen en een deksel met automatische vergrendelingen. De valdeur aan de voorkant zorgt voor een eenvoudige toegang voor installatie van de linerzakken in de container. De lange zijpanelen hebben een anti-inklapvoorziening die de wand stevig op zijn plaats houdt. De TPS Easifold® 1210 heeft een grote aftapruimte aan de voorkant voor eenvoudige bediening van het aftapventiel aan de linerzak. Het aftapdeksel hecht zich magnetisch aan het wandpaneel wanneer het open is en sluit automatisch wanneer de zijpanelen worden ingevouwen. Voor de verzegeling kan een Tamper Evidence (TE)-clip met veiligheidsnummer worden bevestigd wanneer het aftapdeksel is gesloten.

Download de volledige technische specificaties van de TPS Easifold® 1210 hier.

Artikel delen