Van Korlaar nieuwe directeur Brohl NL en USP

Van Korlaar nieuwe directeur Brohl NL en USP

Vanaf 1 januari 2021 is Rijk van Korlaar directeur Brohl Wellpappe Nederland in Nijmegen. Tevens krijgt hij de leiding over USP Display uit Dronten dat sinds 2013 onderdeel is van het Duitse Brohl Wellpappe. Van Korlaar wil onder meer inzetten op verdere verduurzaming en automatisering van de processen.

[[PROMOTIONEEL]]

Midden tussen de kleurrijke displays van USP Display en gezeten aan een ovale tafel doen de aftredende directeuren en de nieuwe directeur Rijk van Korlaar het woord. Aftredend zijn: Hans de Ligt (Brohl Wellpappe Nederland) en Jeroen Schmeits en Carl Greif (USP Display). De laatstgenoemden zijn na de overname nog zeven jaar aangebleven en maken nu ruimte vrij voor een nieuw directie. De Ligt heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Hij vat de directiewissel pakkend samen: ‘Ik heb in 1996 Brohl Nederland 1.0 opgezet en Rijk van Korlaar gaat nu verder om Brohl 2.0 op de kaart te zetten. Het is tijd voor nieuwe mensen en nieuwe ideeën.’ Brohl Wellpappe NL en USP Display: vlnr.: Rijk van Korlaar (directeur), Hans de Ligt, Carl Greif en Jeroen Schmeits (aftredende directeuren)
Van Korlaar vult aan: ‘Hans de Ligt heeft Duitse kwaliteit overgoten met een Nederlands sausje. Die Duitse kwaliteit betekent betrouwbaarheid, alles tot in de puntjes geregeld hebben en problemen snel oplossen. Dit alles binnen de waarden van een Duits familiebedrijf dat sterk, gezond en onafhankelijk is.’
En het Nederlandse sausje? ‘Dat bestaat uit een minder formele benadering van de markt en dicht bij de klant staan.’ vlnr: nieuwe directeur Brohl Wellpappe NL en USP Display: Rijk van Korlaar en aftredende directeuren Hans de Ligt, Carl Greif en Jeroen Schmeits


High end druktechniek Brohl

De Nederlandse Brohl-vestiging in Nijmegen richt zich op de bovenkant van de kartonmarkt. Met high-end druktechnieken op het gebied van flexo en offset levert het bedrijf hoogwaardig drukwerk af voor transportverpakkingen en displays.

LEES HIER HET COMPLETE ARTIKEL.

Artikel delen