ALL4PACK Paris 2022

ALL4PACK Paris 2022

De vakbeurs All4Pack Paris wordt dit jaar van 21 t/m 24 november 2022 in Parijs gehouden, eindelijk weer een grote “live” verpakkingsbeurs!

De verpakkingssector staat voor grote veranderingen als gevolg van de ecologische transitie. Deze uitdagingen zijn het centrale thema voor de komende editie: duurzame en recyclebare verpakkingen, circulaire economie, intelligente verpakkingen ... Kortom, iedere allround professional of multi-specialist, werkzaam in de verpakkingsbranche vindt oplossingen en nieuwe producten op All4pack Paris 2022.

Hét verpakkingsevenement

De All4pack Paris is het niet te missen verpakkingsevenement van het jaar!

Een internationaal trefpunt voor de complete sector met:

• 50% internationale exposanten.
• Een uniek en rijk randprogramma dat de belangrijkste thema’s uit de verpakkingsbranche belicht: het All4Pack Innovation – forum voor trends, noviteiten en innovaties; de Pack The Future wedstrijd; de presentatie van de Nederlandse De Gouden Noot; het conferentiecentrum waar de belangrijkste uitdagingen van de sector belicht worden met lezingen en debatten… en tenslotte speciaal dit jaar het nieuwe ‘Objectif Zero Impact’ forum, waar nieuwe initiatieven op het gebied van milieu impact reductie naar voren gebracht worden en uitwisselingen tussen de belangrijkste spelers uit de markt gestimuleerd worden.
• Lezingen en debatten over actuele thema’s uit de sector.

Vraag uw gratis toegangsbadge aan en maak kans op een VIP-beursarrangement naar Parijs! 

U kunt uw gratis toegangsbadge aanvragen op deze link . Onder de lezers die zich op deze link inschrijven wordt een VIP arrangement verloot, bestaande uit een hotelovernachting, VIP kaarten en een Thalys retour naar Parijs voor 2 personen tijdens de All4pack Paris!

Heeft u vragen over bezoek of deelname aan de All4pack Paris?
Voor vragen kunt u terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland: tel. 020 4620020, e-mail: netherlands@promosalons.com. Ook Nederlandse bedrijven die willen exposeren op de All4pack Paris kunnen hier terecht.

Kerncijfers All4pack Paris:
21 t/m 24 november 2022.
Paris Nord Villepinte – Parijs - Frankrijk.
1.300 exposanten en merken, waarvan 50% internationaal.
66.000 bezoekers, waarvan 35% internationaal.

Artikel delen