Advertorial

Automator: Zoveel mensen, zoveel wensen

Automator-printer-etiketteersystemen

Automator: Zoveel mensen, zoveel wensen

Op een verpakking moet vaak tijdens het verpakken nog informatie worden geplaatst, denk aan de tht-datum. Hoe dat dan moet gebeuren, verschilt meestal per persoon die je spreekt binnen een bedrijf. Marketing wil mooi, techniek wil onderhouds- en storingsarm, projectmanagement wil een bepaalde snelheid, boekhouding wil een budgetvriendelijke oplossing en ga zo maar door.
Daag Automator maar uit om met een oplossing te komen waar iedereen blij van wordt!

De rode draad tijdens het adviestraject

Alle verschillende wensen binnen een bedrijf met betrekking tot de opdruk op de verpakking vormen de rode draad tijdens het hele adviestraject. Remco Krosenbrink, sales engineer bij Automator en al jaren een bekend gezicht in de verpakkingsbranche, houdt wel van een uitdaging.
‘Het is altijd weer een leuke uitdaging om, zeker bij de grotere productiebedrijven, een oplossing te bieden die voldoet aan alle wensen die leven binnen het bedrijf. Door een complete inventarisatie te maken van deze wensen kan ik vaak een oplossing bieden die iedereen tevreden stelt’, vertelt Remco. ‘Soms is dat in de vorm van een standaardmachine, een andere keer komt er maatwerk aan te pas om de juiste oplossing te bieden. U mag in ieder geval rekenen op een vakkundig en eerlijk advies.’

Een samenwerking voor de lange termijn

‘Naast het leveren van de toepassing verzorgen wij ook de installatie en de service hierop. Met een eigen technische dienst kunt u zeker zijn van een deskundige installatie, professioneel onderhoud en indien nodig een vakkundige reparatie’, licht Remco de betrokkenheid van Automator toe. Eventuele reparaties worden door de technische dienst in Rotterdam of op de werkvloer uitgevoerd. Onderdelen van de geleverde oplossingen zijn veelal op voorraad, zodat er snel kan worden geschakeld. En hebben de operators behoefte aan een training? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres’, aldus Remco.

De mogelijkheden in beeld

‘Neem eens een kijkje op de website van Automator onder de tab Projecten. Daar zijn uiteenlopende toepassingen te vinden, die een beeld geven van de mogelijkheden. U vindt daar filmpjes van maatwerkoplossingen en ook van de meer gestandaardiseerde toepassingen. Er is veel mogelijk!’

Vrijblijvend van gedachten wisselen

Bij elk vraagstuk, zeker bij de wat complexere, is het fijn om met elkaar te sparren over de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen hiervan. Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen met Remco of één van zijn collega’s? Neem dan contact op via e-mail of bel +31 (0)10 415 64 00!

Artikel delen