Bedrukte Dozen van Panhuijsen: kleurrijk en gepersonaliseerd verzenden

Bedrukte Dozen van Panhuijsen: kleurrijk en gepersonaliseerd verzenden

Bedrukte Dozen van Panhuijsen: kleurrijk en gepersonaliseerd verzenden

Bedrukte dozen met bijvoorbeeld een logo creëren niet alleen een herkenningspunt voor fabrikanten of retailers, maar dienen ook als een visueel statement. ‘Een bedrukte doos op maat onderscheidt zich van standaard “kale” verzendverpakkingen en straalt professionaliteit uit die elke ontvanger zal waarderen. Het belang van een passende en professionele verzendverpakking kan wat ons betreft niet genoeg benadrukt worden’, aldus Michiel van Dijk, verpakkingsspecialist van Panhuijsen Verpakkingen.

Verzendverpakkingen

Schades aan producten door transport? Klachten van de ontvanger over de omvang van de verpakking? Panhuijsen Verpakkingen biedt de ideale oplossing als specialist in op maat gemaakte verzendverpakkingen. De dozen sluiten optimaal, waardoor het risico op schuiven en beschadigen van producten in de doos wordt geminimaliseerd. Zo wordt met een doos op maat tevens bespaard op verpakkings- en opvulmateriaal. 

‘Daarbij is onze aanpak geschikt voor zowel kleine als grotere oplages’, vervolgt Van Dijk.

Bedrukte verpakkingen op maat

Maar het verpakkingsbedrijf gaat nog een stap verder.

‘Bedrukte dozen op maat van Panhuijsen zijn wat we beweren, maatwerk! Wij maken wat anderen slechts beloven, namelijk: opdruk in fullcolor, rondom aflopend geprint. Niet alleen voor klein formaat, maar ook tot plano 1.500 x 2.400 mm. Zelfs drukken in wit is bij ons mogelijk. En al te leveren vanaf 50 stuks’, stelt Van Dijk.

Over Panhuijsen Verpakkingen

Panhuijsen Verpakkingen is een vooruitstrevende speler in de verpakkingsbranche. Zowel op het gebied van verpakkingsmachines als verpakkingsmaterialen beschikken zij over een zeer breed aanbod en een hoog kennisniveau. Meer informatie? Neem dan contact op met één van de verpakkingsspecialisten en bel 013 583 58 35.

Panhuijsen Verpakkingen staat op Empack 2024 in Gorinchem en is te bezoeken op standnummer G134.
Artikel delen