Shelf ready displaydoos

BluePrint Automation lanceert op Empack Den Bosch haar shelf ready displaydoos: Easy D case

Shelf ready displaydoos

BluePrint Automation informeert Empack-bezoekers over haar Easy-D case, een shelf ready displaydoos die makkelijk te beladen is en ervoor zorgt dat het product er goed uitziet in het schap. 

Doordat de Easy D-case van bovenaf of vanaf de zijkant wordt beladen, verloopt de productverwerking veel soepeler, aangezien het product gedurende belading en transport horizontaal blijft in de doos. Pas op het moment dat de display in het winkelschap wordt gezet, wordt de doos (en dus het product) verticaal geplaatst. Ook hoeft de voorkant niet meer gescheurd te worden, omdat er een voorgesneden voorflap is. De displaydoos heeft een stevige achterwand voor meer productondersteuning. Deze achterwand is voorzien van een opening, zodat de consument en de schappenvuller kunnen zien of er nog voldoende product op het schap staat, informeert de verpakkingsproducent

Innovatieve oplossing

Bedrijven die de Easy-D case combineren met één van BPA's automatische casepackers, krijgen een innovatieve oplossing voor het opzetten, verpakken en sluiten van shelf ready displaydozen. 

Empack-stand 1.B33

Artikel delen