Dijkstra Vereenigde herintroduceert glazen vinoloksluitingen

Dijkstra Vereenigde Vinolok

Dijkstra Vereenigde herintroduceert glazen vinoloksluitingen

Donderdag 23 maart herintroduceert Dijkstra Vereenigde op de Craft Beer Conference de exclusieve glazen sluitingen van de Tsjechische fabrikant Vinolok voor de Nederlandse markt.

Vinolok is de meest elegante en creatieve glazen sluiting voor wijn, gedistilleerd, water en olijfolie, gemaakt van pure Bohemien glas. Er is geen impact op de aroma of geur. Ondanks de bewezen lekvrije sluiting zorgen de unieke eigenschappen van Vinolok ervoor dat de wijn kan “ademen” en zich langzaam kan ontwikkelen. De Vinolok glazen sluiting geeft een premium brand uitstraling.

Samenwerking

Dijkstra Vereenigde en Vinolok zijn in Praag op donderdag 16 maart jl. een samenwerking overeengekomen. Dijkstra Vereenigde maakt onderdeel uit van de Packaging Alliance Europe groep. Vinolok werkt al vele jaren samen met andere verpakkingen distributiepartners in België, Duitsland en Denemarken, die eveneens onderdeel van de Packaging Alliance Europe groep uitmaken.

dijksta Vereenigde Vinolok

Beide ondernemingen hebben hoge verwachtingen van de samenwerking. “Deze hoogwaardige glazen sluitingen zijn een mooie aanvulling op ons assortiment en zorgt ervoor dat wij de vraag naar luxe sluitingen nog beter kunnen bedienen. Deze glazen sluitingen, die ook gepersonaliseerd kunnen worden, maken de uitstraling van de verpakking helemaal af.

Gesteund door een sterk, enthousiast verkoop & marketing team van Vinolok, kan ik al mijn relaties het service- en kwaliteitsniveau bieden dat past bij Dijkstra Vereenigde.” Aldus Rob Verbakel, Managing Director van Dijkstra Vereenigde.

De sluitingen zijn te zien op de Craft Beer Conference.

Luxe drankverpakkingen

Dijkstra Vereenigde heeft een groot scala aan producten en is al vele jaren bezig om het assortiment binnen de luxe drankenverpakkingen significant te vergroten. Het binnenhalen van Vinolok is hierin een mooie stap in de goede richting.

De elegante Vinolok sluitingen worden in Tsjechië geproduceerd. Het merk heeft een grote diversiteit aan glazen sluitingen. Er zijn vele verbazingwekkende aanpassings- en designmogelijkheden en zo draagt deze sluiting maximaal bij aan de juiste luxe uitstraling.

Dijkstra Vereenigde is een vooraanstaande leverancier in de Benelux en levert een groot assortiment verpakkingen aan de dranken-, voedings-, farmaceutische- en cosmetische industrie.

Voor meer informatie www.dijkstra.net

 

Artikel delen