Domino aanwezig in september op grote beurzen in Duitsland: drinktec en FachPack

domino-fachpack-drinktec

Domino aanwezig in september op grote beurzen in Duitsland: drinktec en FachPack

We mogen weer, het beursseizoen is een feit! Zo is Domino van 12 tot en met 16 september te vinden in Messe München tijdens drinktec. Waarna het bedrijf vrijwel direct aansluitend, van 27 tot en met 29 september op de Messe in Nürnberg vertegenwoordigd zijn met een deskundig en enthousiast beursteam op zowel digital printing vlak áls op het gebied van coderen en marken.

drinktec

drinktec voor de drankenindustrie

Domino trapt af in München, niet alleen een mooie stad om eens een bezoek aan te brengen, maar de komende dagen extra interessant voor iedereen werkzaam in de drankenindustrie. drinktec staat dit jaar in het teken van de ingrijpende veranderingen in de dranken- en vloeibare voedingsmiddelenindustrie. Zo zijn er vier hoofdthema’s te onderscheiden: 

1.    Duurzame productie en verpakking
2.    Consumer World & Product Design
3.    Water & waterzuivering
4.    Digitale oplossingen en digitale transformatie

In hal C6 op stand C6.449 staan Domino-experts klaar om u te adviseren over uw codeeruitdagingen. Ontdek hoe u de uptime op uw productielocatie kunt maximaliseren met innovatieve, duurzame codeertechnologieën. Gratis entreekaartje aanvragen? Dat kan via deze link.

FachPack in teken van transitie in verpakkingen

Hot or not? Dat er iets gaande is met het milieu valt niet te ontkennen. Zo ook in onze industrie. Steeds vaker horen we termen als milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen, duurzame producten en duurzaam produceren. Uitdagingen waar fabrikanten vandaag de dag het hoofd aan moeten bieden. Naast het beschermen van consument en merk, traceerbaarheid in de gehele procesketen, bescherming tegen productnamaak- en vervalsing.

Met het centrale thema “Transitie in verpakkingen” richt FACHPACK 2022 zich op de ingrijpende veranderingen in de verpakkingsindustrie. En dan met name op de vraag hoe producenten met innovatieve oplossingen kunnen voldoen aan de duurzaamheidseisen van wetgevers en consumenten. In veranderingen schuilen uiteraard ook kansen.
Coderen, markeren, etiketteren, traceren en digitaal printen. Dat is waar Domino al meer dan veertig jaar goed in is. Het is ons vak, onze expertise. Betrouwbare producten, verpakkingen en pallets voorzien van een print aan een productielijn. Met know-how over wet- en regelgeving, met oog voor de consument en waarbij onze klanten en service centraal staan.

Gratis entreekaartjes aanvragen? Klik hier.

Bent u op zoek naar systemen voor het etiketteren van product, verpakking of pallet? Systemen voor bijvoorbeeld het aanbrengen van houdbaarheidsdata, traceerbaarheidsgegevens, zoals batch-, lot- en andere logistieke informatie? Misschien wel innoverende softwareoplossingen voor de centrale controle en aansturing van uw codeersystemen met gelijktijdig minder technische interventies?

Bezoek ons dan tijdens FACHPACK 2022 in Nürnberg: hal 1, stand 1-151

2022-hallenplanA4_hall1_benelux

 

Artikel delen