DS Smith hoofdleverancier verpakkingen Zalando

DS Smith en Zalando bundelen de krachten en breiden hun samenwerking verder uit

DS Smith hoofdleverancier verpakkingen Zalando

DS Smith en Zalando bundelen de krachten en breiden hun samenwerking verder uit, vanuit een gezamenlijke ambitie om innovatieve verpakkingen te realiseren en producten efficiënter bij de consument af te leveren. Met deze uitgebreide samenwerking wordt de kartonproducent de hoofdleverancier van Zalando.

DS Smith heeft voor Zalando een vijfjarig innovatieroutekaart ontworpen voor verpakkingsoplossingen, via nauwe samenwerking op innovatiedagen, PackRight Workshops en testworkshops. Doel van de routekaart is het optimaliseren van verpakkingen en het verminderen van verpakkingsafval dat uiteindelijk bij de klanten van Zalando arriveert.

 

Hergebruik

‘DS Smith heeft bewezen een zeer betrouwbare partner voor Zalando te zijn met een grote innovatiekracht’, zegt David Fischer, hoofd logistiek duurzaamheid & verpakkingsinnovatie van Zalando. ‘Zowel vanuit commercieel oogpunt als technisch accountmanagement legt DS Smith de lat hoog voor onze verpakkingsleveranciers.’

Door te partneren via een nieuwe, gezamenlijke manier van werken, hebben DS Smith en Zalando een sterke ambitie om voorop te lopen in hergebruik, efficiëntie in verpakkingen na te streven en een sleutelrol te spelen in de noodzakelijke overgang naar de circulaire economie.

Artikel delen