Goed sorteren is efficiënt produceren

Tegra Systems: Goed sorteren is efficiënt produceren

Goed sorteren is efficiënt produceren

De sorteermachines en sorteersystemen van Tegra Systems bieden oplossingen die snelheid, precisie en efficiëntie in het productieproces brengen.

De DBW sorteerlijn is een veelzijdige sorteermachine die op basis van gewicht producten kan sorteren en scheiden in verschillende branches. Of het nu gaat om het uitsorteren van broccoli en spitskool of andere toepassingen, deze machine biedt een oplossing op maat.

80 per minuut

De lijn die het bedrijf leverde voor het sorteren van broccoli en spitskool is een aansprekende toepassing. Deze biedt bedrijven een geavanceerde oplossing om hun broccoli- en spitskoolverwerking te optimaliseren. Met een indrukwekkende snelheid van 80 stuks per minuut zorgt deze sorteerlijn voor een ongeëvenaarde productiviteit zonder concessies te doen aan de precisie. Elk stuk wordt zorgvuldig gewogen, geëtiketteerd en gesorteerd volgens de ingevoerde specificaties.

Probleemloos etiketteren

De Tegra-sorteerlijn is ontworpen voor naadloze integratie met de etikettensoftware Bartender of Nicelabel. Hierdoor kunnen telers moeiteloos labels ontwerpen en direct naar inline printers sturen. Het leidt tot professionele en herkenbare producten. Een robuust RVS frame en hoogwaardige transporteurs die jarenlang probleemloos kunnen functioneren zorgen voor een robuuste machine, waardoor de gebruiker kan rekenen op betrouwbaarheid en efficiëntie in het productieproces.

Uitbreiden met productieplanning

De broccoli- en spitskoolsorteerlijn biedt standaard krachtige gegevensregistratie, zodat belangrijke gegevens, zoals aantallen en gemiddelden, exact worden bijgehouden. Dit helpt het productieproces te optimaliseren en efficiënter te beheren. Een interessante optie is het toevoegen van software voor productieplanning. Hiermee is het mogelijk verkooporders te importeren en te plannen voor de machine. Dat maakt beheer van verpakkingsvoorraden eenvoudiger en maakt naadloze organisatie van de operatie mogelijk.

Hoge snelheid

De DBW sorteerlijn is ook beschikbaar in een dubbele lijn uitvoering, waardoor de output nog verder kan worden verhoogd. Het universele mechanische ontwerp zorgt ervoor dat deze sorteermachine kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende branches in de industrie. Met de ingebouwde weegmodule garandeert de DBW sorteermachine hoge snelheid en precisie tijdens het weegproces. De automatische sorteringscontroleweger sorteert producten volledig automatisch op basis van gewicht, wat zorgt voor een efficiënt proces.

Maatwerk

De DBW sorteerlijn kan volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Dit maakt het een flexibele en veelzijdige oplossing voor diverse industriële toepassingen.

De sorteersystemen van Tegra Systems zijn ontworpen om naadloos te integreren met inspectie-oplossingen. Nadat de producten zijn geïnspecteerd, worden ze op basis van vastgestelde criteria geordend, waardoor de kans op fouten in het productieproces wordt geminimaliseerd. Door alle opties en connectiviteit kunnen systemen worden aangepast aan de situatie bij de klant.

Meer weten?

Wie zijn bedrijf naar een hoger niveau wil tillen, kan contact opnemen met Tegra Systems om te ontdekken hoe de DBW sorteerlijn het productieproces kan transformeren door innovatie, precisie en efficiëntie. Het heeft een blijvende positieve impact op sorteerlijnen.
Artikel delen