Ilpra Benelux viert dit jaar haar 25-jarig Jubileum

Ilpra Benelux bestaat 25 jaar en viert dit o.a. tijdens Empack Den Bosch op 5 en 6 april

Ilpra Benelux viert dit jaar haar 25-jarig Jubileum

Ilpra Benelux is opgericht in 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke specialist in het leveren van oplossingen op het gebied van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen. Onder het motto “Doe wat je zegt en zeg wat je doet”, heeft de onderneming in de afgelopen 25 jaar alleen al binnen de Benelux, honderden verpakkingsmachines geleverd.

Deelname Empack 2023

In april 2023 neemt Ilpra Benelux deel aan de Empack in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Klanten, leveranciers en andere bezoekers zijn welkom op stand 1.D38 om de laatste innovaties te komen bezichtigen. ‘Wie jarig is trakteert, dus een lekker taartje zal niet ontbreken’, aldus het bedrijf. 

Ilpra-verpakkingsmachines

Dit jaar hebben zij onder andere de vernieuwde Food Pack 400 Extra Roto op de stand staan, een unieke semi-automatische traysealer, met draaitafel waarmee men zowel MAP- als SKIN-verpakkingen kan maken. 
Daarnaast showen zij ook de Fill Seal 2500, een complete servo gestuurde vul- en sluitlijn met een footprint van 2,5 vierkante meter en output van 2500 cups per uur.

Ilpra.2_adv_wk9_23

Ilpra Benelux toont o.a. de Fill Seal 2500 tijdens Empack (5 en 6 april) in Den Bosch.

Ook zal de FoodPack 1440Compact traysealer worden getoond. De FP 1440 heeft een makeover gehad en is nu eveneens beschikbaar in een compact uitvoering. Ideaal als instapmodel voor inline-productielocaties.  
Ilpra Benelux trakteert ook mooie kortingen tijdens de Empack. 'Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden.'

Uitbreiding Ilpra Group:

In 2023 vieren zij dan wel hun 25-jarig jubileum, maar als onderdeel van de Ilpra Group, opgericht in 1955 en uitvinder van de eerste MAP in-line machine, hebben zij ruim 70 jaar ervaring in verpakken. 

Beursgang en overnames

De Ilpra Group heeft de laatste decennia een enorme groei doorgemaakt met als mijlpalen de beursgang in 2019 en de overname van Veripack en Macs. Eind januari hebben zij ook hun nieuwe website gelanceerd, hierop is meer informatie te vinden over de laatste Ilpra Group ontwikkelingen en video’s over de nieuwste verpakkingstechnieken. 

Klik hier voor meer informatie. 

Artikel delen