Profipack: 'Inpaktafels zijn de sleutel tot verbeterde productiviteit'

Inpaktafels: 'de sleutel tot verbeterde productiviteit'

Profipack: 'Inpaktafels zijn de sleutel tot verbeterde productiviteit'

Ontdek een van de nieuwste toevoegingen aan het Profipack-assortiment, namelijk inpaktafels! Deze innovatieve tafels beloven niet alleen een boost in productiviteit, maar ook een ergonomische werkplek voor betere werkomstandigheden. Verhoog de efficiëntie en het comfort met de nieuwe inpaktafels van Profipack. 

De kracht van een inpaktafel

Ontdek de kracht van goed ingerichte inpaktafels bij Profipack! Verbeterde productiviteit en comfort gaan hand in hand met minder gezondheidsklachten en gelukkigere werknemers, stelt Profipack. Het verpakkingsbedrijf biedt diverse inpaktafels om aan specifieke behoeften te kunnen voldoen, met opties zoals afsnijunits en extra opbergruimte. En ook essentiële accessoires en ergonomische aanpassingen - bijvoorbeeld ergonomische matten - voor een optimale en gezonde inpakwerkplek!

Ruim assortiment inpaktafels voor verschillende werkplekken

Ontdek de veelzijdigheid van de Profipack inpaktafels, speciaal gemaakt om de efficiëntie op verschillende werkplekken te verhogen. Het uitgebreide assortiment omvat onder andere:

  • Inpaktafels met een afsnijunit, waardoor inpakken nog efficiënter wordt.
  • Inpaktafels met een onderplank, voor extra opbergruimte en organisatie.
  • Inpaktafels met twee afrollers, ideaal voor verschillende soorten inpakmateriaal of formaten.
  • Handige trolleys voor diverse doosformaten, waardoor verplaatsing van materialen moeiteloos verloopt.


Met deze diverse opties is gegarandeerd een oplossing te vinden die perfect aansluit bij specifieke behoeften en het inpakproces versnelt.

Het kiezen van de meest geschikte inpaktafel

Het is essentieel te kiezen voor de inpaktafel die het beste past bij de dagelijkse inpakwerkzaamheden. Kijk onder andere naar het draagvermogen van de inpaktafel. De meeste inpaktafels kunnen belast worden met ongeveer 150 kg. 

Ook het formaat van een inpaktafel is een belangrijk onderdeel bij het kiezen van de juiste inpaktafel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de grootte van de items die moeten worden ingepakt, is misschien een grotere of kleinere tafel vereist. Profipack biedt inpaktafels met een lengte van 155 cm of 200 cm.


Meer informatie

‘Bij Profipack begrijpen we dat het kiezen van de juiste inpaktafel cruciaal is voor een efficiënte werkomgeving. Onze Verpakkingsexperts staan klaar om je te adviseren en al jouw vragen te beantwoorden. Via onze mail info@profipack.nl of telefonisch op +31(0)348 712 514.’
Artikel delen