LC Packaging krijgt Koninklijke eretitel

LC Packaging krijgt Koninklijke eretitel

LC Packaging krijgt Koninklijke eretitel

Met de viering van haar 100-jarig bestaan heeft LC Packaging in Waddinxveen het predicaat “Koninklijk” in ontvangst mogen nemen. De eretitel is in december 2023 toegekend door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Dit privilege is uitsluitend weggelegd voor een selecte groep van Nederlandse bedrijven, verenigingen en instellingen met een goede reputatie die al minstens 100 jaar bestaan, informeert het trotse bedrijf.

Het predicaat Koninklijk staat voor het respect, de waardering en het vertrouwen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Koning der Nederlanden, tegenover LC Packaging, aldus de producent van flexibele verpakkingsoplossingen. Het is de oudste Nederlandse koninklijke onderscheiding. Bedrijven die het predicaat hebben ontvangen, hebben het recht om “Koninklijk” in hun naam te gebruiken en om de Koninklijke kroon in hun logo te verwerken.

LCPackaging_marktnieuws_koninklijke_eretitelLC Packaging bestaat 100 jaar én mag zich voortaan "Koninklijk" noemen.

Kernwaarden

Lucas Lammers, CEO van LC Packaging en 4e generatie in de geschiedenis van het familiebedrijf, voelt zich trots en vereerd: ‘Het predicaat Koninklijk herinnert mij er weer aan hoe bijzonder het is om als bedrijf de leeftijd van 100 jaar te bereiken, en dat in zo'n goede conditie. Dit laat zien dat niet alleen ons financiële kapitaal een belangrijk aspect is, maar nog veel meer ons sociale- en natuurlijk kapitaal. Tegelijkertijd is het een enorme stimulans om vast te houden aan onze kernwaarden: toegewijd, betrouwbaar en loyaal. We willen alle stakeholders over de hele wereld bedanken voor hun steun in het verleden, het heden en de toekomst. Vanaf nu zijn we Royal LC Packaging!’

Artikel delen