Mountain en PROUDdesign stappen samen de toekomst in

Mountain en PROUDdesign stappen samen de toekomst in

Recent zijn Mountain en PROUDdesign samen verdergegaan in Den Haag. Door de bundeling van krachten wordt de expertise en capaciteit uitgebreid. Met deze stap kunnen Mountain en PROUDdesign hun klanten in FMCG, Retail en Corporate meer toegevoegde waarde bieden. Aldus Mountain.

Meer focus op effectiviteit en creativiteit

Mountain en PROUDdesign hebben een gemeenschappelijke visie op de manier waarop merk- en designontwikkeling meer waarde kan toevoegen aan organisaties. Met een focus op effectiviteit, creatief design en efficiency in het proces.

Toonaangevende designbureaus met ambities

Beide bureaus zijn toonaangevende designbureaus in Nederland en daarbuiten en winnaar van design- en effectiviteitsprijzen. Beide werken vooral, maar niet uitsluitend, voor in Nederland gevestigde organisaties met merken in Nederlandse of buitenlandse markten. Daarnaast sluiten de culturen en ambities van Mountain en PROUDdesign op elkaar aan. Op korte termijn worden alle klanten nog door de individuele bureauteams bediend.

'De samenwerking geeft een fantastische impuls aan de verdere ontwikkeling van Mountain.'

Een samenwerking met extra energie

‘Ik ben blij met deze stap. Ik heb altijd veel waardering gehad voor PROUDdesign en hoe zij met een relatief klein team altijd groots werk hebben gemaakt. De samenwerking geeft een fantastische impuls aan de verdere ontwikkeling van Mountain', aldus André de Koning, DGA van Mountain.

mountain

‘Als packaging designspecialist kregen we steeds meer vragen over merkontwikkeling, iets waar Mountain om bekend staat. Samen kunnen we veel beter in deze vraag voorzien. We spreken dezelfde vaktaal en hebben nagenoeg dezelfde manier van werken. De samenwerking gaat veel mooie extra energie geven en dat is voor iedereen een voordeel’, aldus Steven de Cleen, DGA van PROUDdesign.

proud design

 

samenwerking Mountain_PROUD_DeCLeen_DeKoning_Liggend
foto links Steven de Cleen, rechts André de Koning
Artikel delen