Nedpack Services wordt Qimarox Upgrading & Services

Nedpack Services wordt Qimarox Upgrading & Services

Nedpack Services wordt Qimarox Upgrading & Services

Nedpack Services krijgt een nieuwe identiteit: Qimarox Upgrading & Services, afgekort tot QU&S. Deze herpositionering weerspiegelt de voortdurende groei en evolutie van het bedrijf, dat zich blijft richten op het onderhouden, ombouwen, aanpassen en optimaliseren van eindverpakkingssystemen in de voedsel- en verpakkingsindustrie.

Als zusterbedrijf van Qimarox bouwt QU&S voort op het rijke erfgoed en de expertise die Nedpack Services in de loop der jaren heeft opgebouwd.

De herpositionering is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, die in 1995 begon met de oprichting van Nedpack (nu Qimarox). In bijna 30 jaar heeft het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van palletiseermachines en verticaal transporteurs. Wat ooit begon als een bescheiden eenmanszaak, is daardoor uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat sinds 2000 bestaat uit drie afzonderlijke divisies: Nedpack Components Material Handling, Nedpack Machinebouw en Nedpack Services. In 2012 werden Nedpack Components Material Handling en Nedpack samengevoegd tot Qimarox, gespecialiseerd in het leveren van standaard oplossingen aan system integrators en Original Equipment Manufacturers (OEM). Nu is dus ook Nedpack Service van naam veranderd.

 

Artikel delen