Nieuw op Labelexpo Europe 2023: 'The Dieline Forum'

Nieuw op Labelexpo Europe 2023: “The Dieline Forum”

Nieuw op Labelexpo Europe 2023: 'The Dieline Forum'

De organisatie van de tweejaarlijkse Labelexpo Global Series heeft een nieuw exclusief forum aangekondigd, 'The Dieline Forum'. Dit platform vindt plaats op 11 en 12 september als onderdeel van Labelexpo Europe 2023 in Brussels Expo.

De tweedaagse conferentie, georganiseerd door Dieline, brengen experts uit de industrie samen om nieuwe trends, innovaties en duurzame ontwikkelingen te bekijken die de toekomst van verpakkingsontwerp vormgeven. Het platform voorziet onder andere in live discussies met toonaangevende ontwerpprofessionals. 

Labelexpo_Dieline.4

Keynote sprekers

De discussies zullen gaan over onderwerpen als de merkstrategieën en -praktijken die gericht zijn op Gen Z en millennials, en hoe merken gebruikmaken van de kracht van duurzaamheid. Keynote sprekers zijn onder andere Jemma Wong van PlasticFree.com, Andreu Gadea van Lavernia & Cienfuegos, Jonas Andersson van Brand Union Stockholm, Jo Tulej van Mother Design, Matt Lurcock van Turner Duckworth, Brandi Parker van Here Design, informeert de organisatie.

'Duurzaamheid heeft een blijvende impact op de markt'

Andreu Gadea, Industrial Designer bij Lavernia & Cienfuegos: ‘Wij gaan het hebben over een van de nieuwste projecten waaraan we hebben gewerkt en die zojuist is uitgebracht. Het betreft de nieuwe cosmeticalijn, inclusief de verpakking, van Ecoalf. Dit is een Spaans modemerk dat een internationale benchmark is in de zoektocht naar ecologisch duurzame materialen en processen.’ 

Jo Tulej, Creative Director bij Mother Design, Londen zegt dat ze er naar uitkijkt om deel te nemen aan het Dieline Forum. 'Ik ga vertellen hoe design een integrale rol speelt bij het stimuleren van duurzame innovatie en consumentenacceptatie, verwijzend naar ons recente werk voor het merk Cora. Dat heeft dit jaar de rebranding van het jaar gewonnen bij de Dieline-awards.’

Nieuwe functie

‘Wij verheugen ons op de samenwerking met Dieline. Deze tweedaagse conferentie is een gloednieuwe functie voor de Labelexpo Europe van dit jaar. Duurzaamheid heeft een blijvende impact op de markt en hoe consumenten omgaan met merken. Met zo'n fantastische line-up aan sprekers, zal het Dieline Forum gevuld zijn met tot nadenken stemmende en boeiende discussies over hoe je in de psyche van de Gen Z- en millennial-consument kunt komen en kunt leren hoe het verduurzamen van je merk je een voorsprong geeft’, aldus Jade Grace, Managing Director, Labelexpo Global Series.

Informatie

Klik hier voor meer informatie over aanmelden voor het Dieline Forum of hier voor meer informatie over Labelexpo Europe 2023.
Artikel delen