Advertorial

Advent kalenders

Advent kalenders

Advent kalenders, elk jaar komen er weer prachtige creaties voorbij om de dagen naar kerst nog leuker te maken. Bij GPA Global in Enschede geven ze een kijkje in de wondere wereld van de advent kalender.

Dit is een artikel van onze partner GPA Global.Zwarte Cross

Wat meteen opvalt is de bijzondere kalender die geproduceerd is voor Zwarte Cross.
Een bierkrat met doosjes, envelopjes en “advent” afdekplaat. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festival, inclusief een uniek stukje gras van het originele festivalterrein.

Alle vormen

Bij GPA Global maken ze advent kalenders in alle vormen en maten, vierkant, rechthoek, driehoek, met deurtjes, met klep, met vakjes of met lades, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij.


Salesmanager Jon legt uit hoe GPA Global ervoor zorgt dat een merk en de kalender op elkaar aansluiten: ‘Merkwaarde en uitstraling, verkoopprijs en uitvoering moeten naadloos aansluiten op elkaar om succes in de winkel, of webshop, te waarborgen. Als je iemand een cadeau geeft van honderd euro, moet het die waarde ook minimaal representeren.’ Bij GPA Global hebben ze het voordeel dat alles onder een dak geproduceerd kan worden, van massief karton, vouwkarton of zelfs golfkarton.

Uitdaging

Voor een verpakkingsbedrijf is een advent kalender vaak een mooie uitdaging. Veel verschillende producten moeten efficiënt verpakt worden om binnen het gestelde budget te blijven, een uitdaging die GPA Global graag met klanten aangaat. Wil jij weten wat ze bij GPA Global voor jou of je merk kunnen betekenen? Neem dan contact op via de website.

Artikel delen