Advertorial

Arckus Clinic Utrecht

Arckus Clinic Utrecht

Arckus, gevestigd in Hoofddorp, organiseert op 9 juli van 10.00 – 12.00 uur in Utrecht de clinic Van Verpakkingsinnovatie tot Commercieel Succes. Plaats van handeling is Meeting Plaza CS.

[[ADVERTORIAL]]

Op veel slimme verpakkingsinnovaties wordt lauw gereageerd door klanten en soms ook het verkoopteam. Terwijl men vaak fors heeft geïnvesteerd in innovaties die de klanten moeten helpen efficiënter, milieuvriendelijker en slimmer te verpakken. Wanneer ondernemers die lauwe reacties ervaren, gaan ze vaak terug naar de tekentafel. Zij bijten zich vast in de techniek en specificaties en verliezen daarmee kostbare tijd en focus.

Wat minstens zo belangrijk is: een commerciële aanpak die het verschil maakt. In deze clinic wordt u in twee uur tijd bijgepraat over een praktijk gebaseerde aanpak om op maat en met meetbaar rendement commercieel succes met uw innovaties te realiseren. De clinic vindt plaats op 9 juli 2019 in Utrecht, Meeting Plaza CS en heeft ruimte voor maximaal 9 deelnemers. De kosten zijn € 75,--. Voor inschrijving klik hier.

Artikel delen