BBQ-en met Miller Lite's bier houtskool

BBQ-en met Miller Lite's bier houtskool

Tags: nieuws

Voor veel mensen vormen een barbecue in de achtertuin en een koud biertje de perfecte combinatie in de zomer. Reden voor Miller Lite om een eigen houtskool op de markt te brengen. "Miller Time" wordt "Griller Time", of andersom.

Het Miller Lite's Beercoal wordt gemaakt van houtskool doordrenkt met Miller Lite-bier. Wanneer geroosterd, verspreidt de unieke houtskool de smaak van Miller Lite in wat je ook grilt met een heerlijk rokerige bierlaag, aldus de bierproducent.

Branding

Waar de meeste houtskoolverpakkingen saai ogen, ziet de verpakking van Miller Lite er verfrissend uit. Het merk gebruikte de verpakkingselementen van het lite-bier over de witte zak, met het 'Lite'-logo bovenaan en het bekende logo van het merk eronder. Het enige significante verschil is de geroosterde houtskool die in het midden van het embleem zit en de effecten van het product binnenin benadrukt.

Uitverkocht

De verpakkingen van 2 kg Miller Lite Beercoal gingen eind vorige maand in de VS in de verkoop en waren snel uitverkocht. Misschien een lucratief idee voor Nederlandse brouwers om een soortgelijk actieproduct op de markt te brengen, nu het WK voetbal pas eind dit jaar plaatsvindt?


Het merk gebruikte de verpakkingselementen van het lite-bier over de witte zak, met het 'Lite'-logo bovenaan en het bekende logo van het merk eronder.

Artikel delen